Közélet

Szakáli István Loránd lesz az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium vendége

Szakáli István Loránd lesz az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium vendége

2017. március 7., kedd
Szakáli István Loránd lesz az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium vendége
A megújult Hatvany Lajos Múzeum megnyitója Hatvanban

Az agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár látogat vissza egykori lakhelyére, a Móra-kollégiumba március 9-én.

Március 9-én, csütörtökön 19 órától az Ecollégium programsorozat keretein belül

Szakáli István Loránd

, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős helyettes államtitkár, az SZTE BTK és GTK volt hallgatója, az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium volt lakója fog bemutatkozni a kollégium jelenlegi lakóinak. Szakáli István Loránd dolgozott multinacionális cégnél osztályvezetőként, majd befektetési tanácsadó és ügyvezető igazgató munkakörökben, 2010-től a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetője, majd 2014-től a Földművelődésügyi Minisztérium helyettes államtitkára. 2008 óta a Partiumi Keresztény Egyetem adjunktusa. Szakáli István közreműködött a Móra Ferenc Társadalomtudományi Szakkollégium alapításában, a GTK első diplomázó évfolyamában végzett, 2000 óta tölt be állami és magáncégekben vezető pozíciót. A szervezők a beszélgetésre várnak minden gazdaság, pénzügyek, határon túli kérdések iránt érdeklődő hallgatót és vendéget. Részletek

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.