Kultúra

Szavalóversenyre várja az érdeklődőket a Csongor téri Közösségi Ház

Szavalóversenyre várja az érdeklődőket a Csongor téri Közösségi Ház

2017. február 16., csütörtök
Szavalóversenyre várja az érdeklődőket a Csongor téri Közösségi Ház
konyv_irodalom_vers

Tarjánban az 1848-as forradalom és szabadságharc méltó megünneplésére készül a Csongor téri Közösségi ház. Ebből az alkalomból a reformkor hazafias verseiből hirdettek szavalóversenyt.

Kothencz János

, a Közösségi Ház alapítója portálunknak elmondta, újabb állomásához érkezett a Közösségi Ház tavaly indított kulturális programsorozata. A Magyar Kultúra napjának megünneplése, az Irodalmi teaház, a Retro filmklub megrendezése, és számos más kulturális program, mind azonos célt szolgál, a közösség építése mellett a kultúra megszerettetése, művelése. A március 15-i nemzeti ünnep méltó megemlékezésére készülve fókuszba kerültek a reformkor hazafias versei. Ez adott apropót a szavalóverseny meghirdetésére. A versenyt február 18-án 14 órától rendezik meg. A március 15-i ünnepség részeként a szavalóverseny győztesei elszavalhatják választott verseiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.