Közélet

Fodor Csaba: a baloldal egy helyben topog

Fodor Csaba: a baloldal egy helyben topog

2017. január 17., kedd
Fodor Csaba: a baloldal egy helyben topog

Egy helyben topog a baloldal, ötletszerűen nyúlnak témákhoz, miközben egyre lejjebb csúszik a népszerűségi rangsorban és a hitelességi mércén - mondta a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatornának kedden.

Fodor Csaba

szerint egy átlagos választó számára kezd teljesen átláthatatlanná válni, ami a baloldalon történik. Új jelenségnek nevezte, hogy sajtóhírek szerint már a pártokon belül sincs egyetértés olyan sarkalatos kérdésekben, mint például a

Botka Lászlóhoz

fűződő viszony. Úgy vélte, a magyar baloldal az elmúlt bő egy évtizedben teljesen elvesztette karakterét, hitelét, egykori frissességét; megfáradt, megosztott konglomerátummá vált. A Jobbikkal összefüggésben a szakértő fontos fejleménynek nevezte, hogy már helyi jobbikos szervezetek is elkezdtek tiltakozni a "Vona Gábor által felé fémjelzett baloldali kacsintás ellen".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.