Minden cikkben
Minden szerző
Nézőpont Intézet
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 162-ből a következő témában:
Minden cikk
Politika

Nézőpont: toronymagasan vezet a Fidesz

A Fidesz vezeti a pártversenyt az őszi parlamenti ülésszak kezdete előtt - derül ki a Nézőpont Intézet legújabb közvélemény-kutatásából, amelynek eredményét kedden ismertették az MTI-vel.

Nézőpont: toronymagasan vezet a Fidesz
Politika

A magyarok többsége azonnali tűzszünetet akar

A magyarok háromnegyede (75 százalék) egyetért az azonnali tűzszünet követelésével az orosz-ukrán háborúban. Miközben a baloldali pártok ellenzik, még a baloldali szavazók 58 százaléka is helyesnek tartja a fegyveres harcok azonnali felfüggesztését.

A magyarok többsége azonnali tűzszünetet akar
Politika

Minden második magyar a kormánypártokat támogatná

A háborús pesszimizmus és a szankciós válság közepette is javult a magyarok hangulata, a kormánypártok pedig megőrizték a választáson szerzett támogatottságukat – egyaránt ezt támasztja alá a Nézőpont Intézet legfrissebb (54 százalék), és a Medián legutóbb (51 százalék) nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatása. Miközben az év elején negyedével nőtt a derűlátók aránya, minden második magyar a kormánypártokat választaná, s a legerősebb ellenzéki párt is csak negyed ekkora támogatottsággal rendelkezik.

Minden második magyar a kormánypártokat támogatná

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.