Sport

Labdarúgás: egygólos meccsen gyűjtötte be a három pontot a HFC

Labdarúgás: egygólos meccsen gyűjtötte be a három pontot a HFC

2016. november 6., vasárnap
Labdarúgás: egygólos meccsen gyűjtötte be a három pontot a HFC
mako_hfc_mj-29

Zsinórban ötödik bajnoki győzelmét zsebelte be a Hódmezővásárhely az NB III Közép csoportjának 14. fordulójában. A három pont sorsát Máté Péter lövése döntötte el.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, bár a körülmények nem voltak éppen ideálisak a futballhoz. Végig esett az eső, ami nagyban megnehezítette a játékosok dolgát. Ennek ellenére jó iramú mérkőzést láthatott a közönség, viszont nagyon kevés helyzetet alakítottak ki a csapatok. Ennek megfelelően az első játékrész gólnélküli döntetlennel zárult. A fordulás után nagyon jól kezdett a Hódmezővásárhely, Szilágyi pörgette be jobb oldalról a labdát, Máté Péter pedig a hosszúba lőtt, ezzel megszerezte a vezetést a HFC és mint utólag kiderült ez a gól a győzelmet is jelentette Major László együttese számára. A Szekszárd az utolsó negyedórában leginkább felívelésekkel próbálta feltörni a hazaiak védekezését, aminek köszönhetően egy-egy kontratámadásra nyílt lehetősége a HFC-nek, de újabb gólt már nem tudott szerezni egyik csapat sem. A Hódmezővásárhely ezzel zsinórban ötödik győzelmét aratta a bajnokságban és a PMFC-vel azonos pontszámmal a tabella előkelő, ötödik pozícióját foglalja el.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 14. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szekszárdi UFC 1-0 (0-0)

Hódmezővásárhelyi Városi Stadion. Vezette: Bálint Attila (Zahorecz Roland, Flinta Zoltán).

Hódmezővásárhely:

Bordás- Kormányos, Tóth I., Kökény, Mezei, Bartyik (Komáromi, 85'), Szilágyi N., Végh (Szabó D., 65'), Tóth A.- Máté P., Puskás Z. (Szabó M., 70').

Vezetőedző:

Major László.

Szekszárd:

Pokorni - Vágner (Rácz F., 7'), Arena Á., Koch, Preininger- Budai, Lékó, Márkvárt P. (Nagyváradi, 79'), Dallos, Hegedűs M. (Csigi, 73'), Fejes.

Vezetőedző:

Varga Balázs.

Gól:

Máté (47') Major László:

"Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, bár ma nem a kreativitás dominált. Úgy érzem jó irányba haladunk, mert ma nem játszottunk szépen, de ismét meg tudtuk szerezni a három pontot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.