Bulvár

Telefont cserélt kábítószerre

Telefont cserélt kábítószerre

2016. október 22., szombat
Telefont cserélt kábítószerre
kabszer_kereskedo_kistelek

Egy balástyai férfi alvó ismerősétől vette el azt a mobiltelefont, amelyet később kábítószerre cserélt Kisteleken. Ellene kifosztás, míg az eladó ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás - írja a police.hu.

A gyanú szerint október 14-én kora este vette el a bódult állapota miatt alvó ismerőse mobiltelefonját a 21 éves

F. Dávid

. A bejelentést követően a balástyai férfit a nyomozók kifosztás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetését követő napon a készüléket egy kisteleki nővel kábítószerre cserélte. A 46 éves K. Erikánál október 19-én házkutatást tartottak a rendőrök, amelynek során több mint 100 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. A nővel szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének és orgazdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őt a kisteleki nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.