/

Telefont cserélt kábítószerre

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kabszer_kereskedo_kistelek

Egy balástyai férfi alvó ismerősétől vette el azt a mobiltelefont, amelyet később kábítószerre cserélt Kisteleken. Ellene kifosztás, míg az eladó ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás – írja a police.hu.

A gyanú szerint október 14-én kora este vette el a bódult állapota miatt alvó ismerőse mobiltelefonját a 21 éves F. Dávid. A bejelentést követően a balástyai férfit a nyomozók kifosztás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetését követő napon a készüléket egy kisteleki nővel kábítószerre cserélte.

A 46 éves K. Erikánál október 19-én házkutatást tartottak a rendőrök, amelynek során több mint 100 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le.

A nővel szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének és orgazdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őt a kisteleki nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Default thumbnail
Előző sztori

Rákóczi Szövetség: több mint 6500 diák ünnepelhet a Kárpát-medence különböző helyszínein

Default thumbnail
Következő sztori

Kampány indult a fejlődési rendellenességek államilag finanszírozott korai szűréséért

Legutóbbi hasonló cikkek