Közélet

Több száz terméket kapott adományként a Kisteleki Járás Család- és Gyermekjóléti Szolgálata

Több száz terméket kapott adományként a Kisteleki Járás Család- és Gyermekjóléti Szolgálata

2016. szeptember 30., péntek
Több száz terméket kapott adományként a Kisteleki Járás Család- és Gyermekjóléti Szolgálata
ajandekok_gyermkjoleti__szolgalat_kisteleki_jaras_20160921_cl

A Szociális Központ és Gyermekjóléti Szolgálat a járás hat településén (Baks, Balástya, Csengele, Kistelek, Ópusztaszer, Pusztaszer) nyújtja szolgáltatásait, a lakosság számára elérhetően.

Sokrétű feladatot lát el annak érdekében, hogy elősegítse a gyermekek veszélyeztetettségének megszüntetését, a családok érdekének előmozdítását, valamint adekvát segítséget nyújt ahhoz, hogy a családok képesnek érezzék magukat problémájuk megoldásában. Az intézmény 118 családdal van folyamatos kapcsolatban, jelentős részük igen alacsony jövedelemmel rendelkezik. A Család- és Gyermekjóléti Szolgálat lehetőségeihez mérten természetbeni juttatásokkal is igyekszik a családok jólétét előmozdítani, melyre a hozzá a napokban eljuttatott, több száz háztartási terméket tartalmazó adománycsomagnak köszönhetően lehetősége nyílt. A szegedi Florin Zrt. és a kecskeméti Malen Kft. által felajánlott termékek között tusfürdők, testápolók, mosogatószerek, több mint száz Pedex tetűirtó szer, folyékony szappanok, valamint felmosó szerek vannak, melyek nagymértékben járulnak hozzá a rászorulók háztartásának ellátásához. A Család és Gyermekjóléti Szolgálat tevékenysége folyamatos, ezért minden hasonló adományt örömmel és köszönettel fogad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.