Több száz terméket kapott adományként a Kisteleki Járás Család- és Gyermekjóléti Szolgálata

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ajandekok_gyermkjoleti__szolgalat_kisteleki_jaras_20160921_cl

A Szociális Központ és Gyermekjóléti Szolgálat a járás hat településén (Baks, Balástya, Csengele, Kistelek, Ópusztaszer, Pusztaszer) nyújtja szolgáltatásait, a lakosság számára elérhetően.

Sokrétű feladatot lát el annak érdekében, hogy elősegítse a gyermekek veszélyeztetettségének megszüntetését, a családok érdekének előmozdítását, valamint adekvát segítséget nyújt ahhoz, hogy a családok képesnek érezzék magukat problémájuk megoldásában.

Az intézmény 118 családdal van folyamatos kapcsolatban, jelentős részük igen alacsony jövedelemmel rendelkezik. A Család- és Gyermekjóléti Szolgálat lehetőségeihez mérten természetbeni juttatásokkal is igyekszik a családok jólétét előmozdítani, melyre a hozzá a napokban eljuttatott, több száz háztartási terméket tartalmazó adománycsomagnak köszönhetően lehetősége nyílt.

A szegedi Florin Zrt. és a kecskeméti Malen Kft. által felajánlott termékek között tusfürdők, testápolók, mosogatószerek, több mint száz Pedex tetűirtó szer, folyékony szappanok, valamint felmosó szerek vannak, melyek nagymértékben járulnak hozzá a rászorulók háztartásának ellátásához.

A Család és Gyermekjóléti Szolgálat tevékenysége folyamatos, ezért minden hasonló adományt örömmel és köszönettel fogad.

Előző sztori

GULÁG Országos Tanulmányi Verseny indult

Következő sztori

Rétvári: a kormány támogatja a betöltetlen háziorvosi praxisok pótlását