Labdarúgás: nagy pofont kapott a HFC a Szigetszentmiklóstól

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hfc_szeol_edzomerkozes02_gs

Négygólos vereséget szenvedett a Hódmezővásárhely az így továbbra is hibátlanul listavezető Szigetszentmiklós ellen.

A hazai együttes kispadjára ezúttal nem ülhetett le az eltiltott Major László, nélküle pedig még nehezebb feladat várt a vásárhelyiekre a hatból hat megnyert bajnokival a háta mögött érkező SZTK-val szemben. A helyzetet csak súlyosbította, hogy Vass Máté már a 11. percben megszerezte a vezetést övéinek, a 24. minutumban pedig Mojzer György találatával már kettőre nőtt a különbség. A vendéglátók csak kapufáig jutottak, és valamennyi lehetőségüket kihasználatlanul hagyták, míg a Pest megyeiek a második félidőben újabb két alkalommal mattolták Bordás Dánielt, így végül fölényes sikert ünnepelhettek.

A HFC így zsinórban három győztes fellépés, két bajnoki és egy kupadiadal után szenvedett ismét vereséget. Kökény Tamásék legközelebb jövő szombaton a Dunaújváros otthonában javíthatnak.

Férfi labdarúgó NB III Közép csoport, 8. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC – Szigetszentmiklósi TK 0-4 (0-2)
Hódmezővásárhelyi, Városi Stadion. Vezette: Leél-Őssy Ádám (Horváth Krisztián, Molnár Alex).
HFC: Bordás – Kormányos, Tóth I. (Szabó II D. – a szünetben), Kökény, Tóth A., Máté, Végh (Mezei 65′), Szilágyi, Bartyik N., Pataki, Puskás (Szabó I D. 86′). Megbízott edző: Gyürki István.
SZTK: Mikler – Sipos, Májer, Mojzer (Imecz 69′), Fritz, Erdei, Vass, Rodenbücher, Barna (Switzer 62′), Földes, Varga (Pölöskei 78′). Vezetőedző: Csurka Zoltán.
Gólszerzők: Vass (11′), Mojzer (24′), Sipos (47′), Switzer (70′).
Sárga lap: Tóth I. (32′), Végh (49′), Puskás (58′), Szilágyi (70′), Mezei (75′), ill. Sipos (51′), Varga (65′), Rodenbücher (70′).

Major László: “Enerváltan és sok egyéni hibával játszottunk sajnos. Véleményem szerint a szerdai Kisvárda elleni kupamérkőzés 90 percre komolyan kihatott még a teljesítményükre. Ettől függetlenül egy jobb csapattól kaptunk ki, amely megérdemelten nyert, de a helyzeteink alapján túlzott a négygólos különbség.”

Default thumbnail
Előző sztori

Lázár: Brüsszel csak a néptől fél, csak az emberek szavából ért

Default thumbnail
Következő sztori

Kézilabda: a végén jött a csattanó - döntetlenre végzett a Pick a Löwennel + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek