Labdarúgás: az utolsó átigazolási napon is húzott egy nagyot a Makó

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fk_szeged-tiszasziget036kf

Alig két NB III-as mérkőzéssel a háta mögött elhagyta a Mórahalmot a középpályás Gyurkovics Tamás, akire a megyeegyes Makó csapott le az átigazolási időszak utolsó napján.

A technikás játékos az FK 1899 Szegedet elhagyva júliusban csatlakozott a harmadosztályba frissen feljutott homokháti alakulathoz, amelynek színeiben két alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen. Szigetszentmiklóson kezdőként 67, a Ferencváros II. ellen csereként pedig 19 percet játszott a Magyar György és Sasa Vojnic-Zelic által irányított brigádban. A Makó FC hivatalos weboldala csütörtökön közölte, a mórahalmiak nem tartottak igényt a továbbiakban a Békéscsabán nevelkedett labdarúgó szolgálataira, aki így szabadon igazolhatott augusztus 31-én a hagymavárosiakhoz.

A 25 éves Gyurkovics Tamás az elmúlt idényben 26 találkozón 11 góllal segítette a szurkolók csapatát a megyei I. osztályban. A középpályás a kilencedik nyári szerzemény lett Makón, ahol korábban Bánóczki Dániel, Galló Gergő, Garamvölgyi Csaba, Gémes Bence, Széll Kristóf, Szil Zsolt és Varga Richárd érkezését jelentették be, Solymosi Attila pedig újrakezdte az aktív labdarúgást.

Előző sztori

Az életvitelét is ellenőrzik annak, aki határvédő rendőrnek jelentkezik

Következő sztori

Több megyéből érkeznek polgárőrök a déli határszakaszhoz