Bulvár

Helyreállították a biztosítóberendezést Zugló és Kőbánya-Kispest között (FRISSÍTVE)

Helyreállították a biztosítóberendezést Zugló és Kőbánya-Kispest között (FRISSÍTVE)

2016. július 3., vasárnap
Helyreállították a biztosítóberendezést Zugló és Kőbánya-Kispest között (FRISSÍTVE)

Helyreállították a vasúti biztosítóberendezést Zugló és Kőbánya-Kispest között - közölte a Mávinform vasárnap este az MTI-vel.

A vasúttársaság korábbi közleményében azt írta, hogy több műszaki hiba miatt már 40-70 percet késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok, a szegedi és a lajosmizsei vonalon. Zugló és Kőbánya-Kispest között a biztosítóberendezés hibáját kábellopás okozta. A legfrissebb információk szerint a késések folyamatosan csökkennek, várhatóan hétfő hajnalra már menetrend szerint járnak a vonatok az érintett vonalakon.

Korábban írtuk:

Több műszaki hiba miatt már 40-70 percet késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok, a szegedi és a lajosmizsei vonalon - közölte a Mávinform vasárnap kora délután az MTI-vel. A vasúttársaság tájékoztatása szerint a javítási munka tovább tart a korábban közöltnél. Zugló és Kőbánya-Kispest között a biztosítóberendezés hibásodott meg. A Mávinform vasárnap délutáni közleménye szerint a hibát kábellopás okozta, így a helyreállítás csak az esti órákra várható. Zugló megállóhelyen korábban egy Intercity vonat mozdonya hibásodott meg, a jármű elzárta az egyik vágányt. Közölték azt is, hogy a monori (S50-es) járatok nem közlekednek, helyettük a szolnoki zónázó vonatokat lehet igénybe venni. A lajosmizsei (S21-es) elővárosi vonatok csak Kőbánya-Kispestig járnak, onnan pedig visszafordulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.