Helyreállították a biztosítóberendezést Zugló és Kőbánya-Kispest között (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Helyreállították a vasúti biztosítóberendezést Zugló és Kőbánya-Kispest között – közölte a Mávinform vasárnap este az MTI-vel.

A vasúttársaság korábbi közleményében azt írta, hogy több műszaki hiba miatt már 40-70 percet késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok, a szegedi és a lajosmizsei vonalon. Zugló és Kőbánya-Kispest között a biztosítóberendezés hibáját kábellopás okozta.

A legfrissebb információk szerint a késések folyamatosan csökkennek, várhatóan hétfő hajnalra már menetrend szerint járnak a vonatok az érintett vonalakon.

Korábban írtuk:

Több műszaki hiba miatt már 40-70 percet késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok, a szegedi és a lajosmizsei vonalon – közölte a Mávinform vasárnap kora délután az MTI-vel. A vasúttársaság tájékoztatása szerint a javítási munka tovább tart a korábban közöltnél.

Zugló és Kőbánya-Kispest között a biztosítóberendezés hibásodott meg. A Mávinform vasárnap délutáni közleménye szerint a hibát kábellopás okozta, így a helyreállítás csak az esti órákra várható.

Zugló megállóhelyen korábban egy Intercity vonat mozdonya hibásodott meg, a jármű elzárta az egyik vágányt.

Közölték azt is, hogy a monori (S50-es) járatok nem közlekednek, helyettük a szolnoki zónázó vonatokat lehet igénybe venni. A lajosmizsei (S21-es) elővárosi vonatok csak Kőbánya-Kispestig járnak, onnan pedig visszafordulnak.

Előző sztori

A 66 éve elhurcoltakra emlékeztek Szegeden + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Tízezrek látogattak el a 150 éve lezajlott königgrätzi csata színhelyére

Legutóbbi hasonló cikkek