Bulvár

Több busz közlekedését is érinti az Indóház tér garanciális javítása

Több busz közlekedését is érinti az Indóház tér garanciális javítása

2016. május 30., hétfő
Több busz közlekedését is érinti az Indóház tér garanciális javítása

Május 31-től várhatóan július 3-ig a kivitelező garanciális burkolatjavítást végez a buszútvonalon az Indóház téren. A javítás ideje alatt a 20, 21, 77, 90 és 90F jelzésű buszok az Indóház téri szokásos megállók helyett ideiglenes megállókat és útvonalat használnak. A villamosjáratok továbbra is zavartalanul közlekednek.

Május 31-től várhatóan július 3-ig az Indóház téren a buszútvonalon a kivitelező, A-Sz-E konzorcium garanciális burkolatjavítást végez. A javítás ideje alatt a villamosjáratok zavartalanul közlekednek. A 20, 21, 77, 90 és 90F jelzésű buszok azonban ideiglenes menetrend szerint terelőútvonalon szállítják az utasokat. Az Indóház téri buszmegállókban nem állnak meg a járatok, helyette ideiglenes megállókat használnak a Bem utcában, az Indóház tér oldalán a kerékpártárolónál és az Oldal utcában. Az utasok a helyszíni tájékoztatótáblák, a DAKK Zrt. ügyfélszolgálata vagy annak honlapja segítségével tájékozódhatnak a változásokról. A javítás a garanciavállalási kötelezettség keretében valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.