Több busz közlekedését is érinti az Indóház tér garanciális javítása

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Május 31-től várhatóan július 3-ig a kivitelező garanciális burkolatjavítást végez a buszútvonalon az Indóház téren. A javítás ideje alatt a 20, 21, 77, 90 és 90F jelzésű buszok az Indóház téri szokásos megállók helyett ideiglenes megállókat és útvonalat használnak. A villamosjáratok továbbra is zavartalanul közlekednek.

Május 31-től várhatóan július 3-ig az Indóház téren a buszútvonalon a kivitelező, A-Sz-E konzorcium garanciális burkolatjavítást végez. A javítás ideje alatt a villamosjáratok zavartalanul közlekednek. A 20, 21, 77, 90 és 90F jelzésű buszok azonban ideiglenes menetrend szerint terelőútvonalon szállítják az utasokat. Az Indóház téri buszmegállókban nem állnak meg a járatok, helyette ideiglenes megállókat használnak a Bem utcában, az Indóház tér oldalán a kerékpártárolónál és az Oldal utcában. Az utasok a helyszíni tájékoztatótáblák, a DAKK Zrt. ügyfélszolgálata vagy annak honlapja segítségével tájékozódhatnak a változásokról.

A javítás a garanciavállalási kötelezettség keretében valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe.

Előző sztori

A szegedi egyetem oktatói kapták a Moore-díjat

Következő sztori

Leszállt egy kisrepülő az M1-M7-es autópályán