Egyetem

Konferenciával ünneplik az SZTE Móra Szakkollégium 50 éves fennállását

Konferenciával ünneplik az SZTE Móra Szakkollégium 50 éves fennállását

2016. április 14., csütörtök
Konferenciával ünneplik az SZTE Móra Szakkollégium 50 éves fennállását

Történelem, irodalom, pszichológia, nyelvészet, társadalomtudomány, néprajz, szociológia, régészet, kémia, vegyészet, biológia, fizika, matematika, földrajz és földtudomány témában is tartanak előadásokat a kétnapos Móra 50 konferencián.

Egykori és jelenlegi mórás kollégisták mutatják be szakmai tevékenységüket április 15-én és 16-án az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban, első nap 9 órától a bölcsészettudományoké lesz a főszerep, a Római Birodalom történetétől a hidegháborúig tartó időszakot ölelnek fel a szakkollégisták, valamint az SZTE oktatóinak előadásai, melyeket irodalmi, nyelvészeti, társadalomtudományi, néprajzi, szociológiai és régészeti témájú értekezések követnek majd. Szombaton természettudománnyal folytatódik a konferencia, a különböző szekciókban kémiával, vegyészettel, biológiával, fizikával, matematikával, földrajzzal és földtudománnyal foglalkozó előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. A konferencia részletes programja

ITT

érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.