Konferenciával ünneplik az SZTE Móra Szakkollégium 50 éves fennállását

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Történelem, irodalom, pszichológia, nyelvészet, társadalomtudomány, néprajz, szociológia, régészet, kémia, vegyészet, biológia, fizika, matematika, földrajz és földtudomány témában is tartanak előadásokat a kétnapos Móra 50 konferencián.

Egykori és jelenlegi mórás kollégisták mutatják be szakmai tevékenységüket április 15-én és 16-án az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban, első nap 9 órától a bölcsészettudományoké lesz a főszerep, a Római Birodalom történetétől a hidegháborúig tartó időszakot ölelnek fel a szakkollégisták, valamint az SZTE oktatóinak előadásai, melyeket irodalmi, nyelvészeti, társadalomtudományi, néprajzi, szociológiai és régészeti témájú értekezések követnek majd. Szombaton természettudománnyal folytatódik a konferencia, a különböző szekciókban kémiával, vegyészettel, biológiával, fizikával, matematikával, földrajzzal és földtudománnyal foglalkozó előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. A konferencia részletes programja ITT érhető el.

Előző sztori

Terrorellenes egyeztetés: Simicskó reményei szerint legkésőbb május elején megszületik a módosítás

Következő sztori

Illegális bevándorlás: elkezdték a kerítésépítés előkészületeit az osztrák-magyar határon