/

Előbb csak a biciklijét, majd mindent összetört maga körül egy részeg Hódmezővásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyebek mellett egy kerékpárt, tehergépkocsit, ereszcsatornákat és gázórát rongált meg Hódmezővásárhelyen az az ittas helybéli férfi, akit a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján azonosítottak a rendőrök.

A 22 éves férfi kerékpárral közlekedett Hódmezővásárhely belterületén április 9-én, 2 óra körül. Nem sokkal később leszállt a járműről, majd azt több alkalommal a földhöz vágta. A fiatal a használhatatlanná vált kerékpárt a közterületen hagyta, majd a közelben lévő ingatlan ereszcsatornáit megrongálta, egy tehergépkocsi visszapillantó tükrét és egy parkolójegy automata kijelzőjét pedig betörte. A gyanúsított ezután egy másik lakóház falán lévő gázórát is megrongált, amitől megsérült a gázcső illesztése és a gáz szivárogni kezdett. Végül az ittas férfi egy üzlet cégérét és ereszcsatornáját törte le, valamint egy ingatlan utcára néző ablakát ütötte.

A nyomozás során a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Sz. Csaba gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene garázdaság és rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Megint az ital okozta a bajt – lényegében mindent összetört maga körül egy részeg vásárhelyi férfi az utcán, amit meglá…

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 12.

Default thumbnail
Előző sztori

Magyar ízek bemutatója és agrárminiszteri tárgyalás Washingtonban

Default thumbnail
Következő sztori

Vasárnapi pihenőnap - Kósa: az MSZP egy ősrégi baloldali követelés ellen lépett fel

Legutóbbi hasonló cikkek