Bulvár

Előbb csak a biciklijét, majd mindent összetört maga körül egy részeg Hódmezővásárhelyen

Előbb csak a biciklijét, majd mindent összetört maga körül egy részeg Hódmezővásárhelyen

2016. április 12., kedd
Előbb csak a biciklijét, majd mindent összetört maga körül egy részeg Hódmezővásárhelyen

Egyebek mellett egy kerékpárt, tehergépkocsit, ereszcsatornákat és gázórát rongált meg Hódmezővásárhelyen az az ittas helybéli férfi, akit a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján azonosítottak a rendőrök.

A 22 éves férfi kerékpárral közlekedett Hódmezővásárhely belterületén április 9-én, 2 óra körül. Nem sokkal később leszállt a járműről, majd azt több alkalommal a földhöz vágta. A fiatal a használhatatlanná vált kerékpárt a közterületen hagyta, majd a közelben lévő ingatlan ereszcsatornáit megrongálta, egy tehergépkocsi visszapillantó tükrét és egy parkolójegy automata kijelzőjét pedig betörte. A gyanúsított ezután egy másik lakóház falán lévő gázórát is megrongált, amitől megsérült a gázcső illesztése és a gáz szivárogni kezdett. Végül az ittas férfi egy üzlet cégérét és ereszcsatornáját törte le, valamint egy ingatlan utcára néző ablakát ütötte. A nyomozás során a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították. Sz. Csaba gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene garázdaság és rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Megint az ital okozta a bajt - lényegében mindent összetört maga körül egy részeg vásárhelyi férfi az utcán, amit meglá...

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.