Korlátozások a szegedi Szabadkai úti vasúti átjárónál

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

vasut_sinpar

Több napon át korlátozások lesznek Szegeden, a Szabadkai úti vasúti átjárónál – közölte az MTI-vel hétfőn a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint Szeged belterületén a Cegléd-Szeged vasútvonal és az 5-ös számú főút (Szabadkai út) szintbeli kereszteződésében, a vasúti átjáróban pályafelújítási munkákat végeznek a MÁV megbízásából. A kivitelezési munkák miatt keddtől csütörtökig Kiskundorozsma és Szeged állomás között a Bugac InterCity helyett vonatpótló buszok közlekednek, illetve szerdán és csütörtökön Szegedről az első személyvonat korábban indul. A vágányzári menetrend megtalálható a MÁV-csoport honlapján. A munkálatok ideje alatt a közúton közlekedőknek is lezárásokra kell számítaniuk a következő napokban. A lezárás ideje alatt érvényes vasúti és közúti korlátozásokról a www.mavcsoport.hu és www.utinform.hu lehet tájékozódni.

A Cegléd-Szeged vasútvonal és az 5-ös számú főút (Szabadkai út) szintbeli kereszteződésében, a vasúti átjáróban pályafelújítási munkákat végeznek.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=619870

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 20.

Előző sztori

Vízilabda: a junior válogatott nyerte a szegedi felkészülési tornát + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Több mint kétszáz határsértőt fogtak el a hétvégén

Legutóbbi hasonló cikkek