Szakértő: a kkv-szektor marketingje olyan piaci rés, amellyel a nagyobb ügynökségek nem szívesen foglalkoznak

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kis- és középvállalkozások (kkv) marketingje olyan piaci rés, amellyel a nagyobb ügynökségek nem szívesen foglalkoznak – mondta Szaladják Linda, az iData Kft. marketing vezetője szombaton az M1 aktuális csatornán.

A szakértő, aki elnyerte a Magyar Marketing Fesztivál díját, hozzátette: három éve alapított saját ügynökséget olyan cégeknek, akik tisztában vannak azzal, hogy szükségük van az online marketingre, de nem tudják megfizetni a nagy cégeket.
Mint elmondta, Google AdWords hirdetési specialistaként abban tudja segíteni a legkülönbözőbb profilú cégeket, hogy az internetes keresés során az első három találati hely valamelyikében szerepeljenek.
Az MTI-hez korábban eljuttatott tájékoztatás szerint az elismerést – két kategóriában – annak a szakértőnek, illetve társaságnak ítélik oda, akik a kkv-szektorban előző évi tevékenységükkel sokat tettek a marketing szakma fejlődéséért, megítéléséért, egyben hatással voltak a kis- és közepes vállalkozások fejlődésére is.

Előző sztori

Vízilabda: győzelemmel hangolt a Szeged a Bresciára

Következő sztori

A cica tudja a mellékhelyiség helyes használatát