Bulvár

Fejszével indult lopni a szegedi férfi

Fejszével indult lopni a szegedi férfi

2016. február 25., csütörtök
Fejszével indult lopni a szegedi férfi
fejsze_favagas_tuzifa

Egy fejszével akart bejutni egy szegedi lakásba az a helybéli férfi, akit az egyik szomszéd zavart meg a bűncselekmény elkövetése közben. Az 52 éves gyanúsítottal szemben lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt javasolnak vádemelést.

Az egyik szegedi ingatlan kapuját és bejárati ajtaját fejszével feszítették fel január 10-én 17 óra 15 perc körül. Az elkövetőt egy szomszéd zavarta meg, így a lakásba nem tudott bejutni, a férfi a helyszínről elmenekült. A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 52 éves szegedi lakos gyanúsítható megalapozottan, aki cselekményével közel 300 ezer forint értékű vagyontárgyat veszélyeztetett.

L. Kálmánt

előállították, gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Ellene lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság. Az előzetes letartóztatásban lévő férfit több más bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják.

Fejszével felfegyverkezve indult betörni egy szegedi férfi - a szomszéd zavarta meg. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=612451

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 25.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.