Bulvár

Üdítők, táviránytós kisautó, tévék - őrizetben a vásárhelyi sorozatbetörő + FOTÓK

Üdítők, táviránytós kisautó, tévék - őrizetben a vásárhelyi sorozatbetörő + FOTÓK

2016. január 26., kedd
Üdítők, táviránytós kisautó, tévék - őrizetben a vásárhelyi sorozatbetörő + FOTÓK
sorozatbetoro

Őrizetbe vették a hódmezővásárhelyi rendőrök azt a helybeli férfit, akit több betöréses lopással és más bűncselekményekkel gyanúsítanak. G. Rafael ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint január 17-e és január 20-a között ismeretlen tettes öt alkalommal tört be helyi szórakozóhelyekre, gyógyszertárba, élelmiszerboltba és onnan készpénzt, televíziókat, laptopokat, élelmiszert és szeszes italokat tulajdonított el. Az adatgyűjtés eredményeként a vásárhelyi nyomozók megállapították, a bűncselekmények elkövetésével egy 20 éves helyi lakos gyanúsítható megalapozottan.

G. Rafaelt

a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. A nyomozók a házkutatás során az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és azokat lefoglalták. A hódmezővásárhelyi férfi gyanúsítotti kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte. Ellene lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Elkapták azt a férfit Hódmezővásárhelyen, aki januárban több helyre is betört, köztük szórakozóhelyekre, gyógyszertárba, vagy éppen élelmiszerboltba - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=604083

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.