Bulvár

Többszörös betörőt fogtak a vásárhelyi rendőrök

Többszörös betörőt fogtak a vásárhelyi rendőrök

2015. október 12., hétfő
Többszörös betörőt fogtak a vásárhelyi rendőrök
lakat_betores_police

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat Sz. Ernő ellen. A 34 éves férfi a megalapozott gyanú szerint augusztus 7. és szeptember 13. között összesen négy ingatlanba tört be Hódmezővásárhelyen.

A József Attila utcából szerszámokat, alkatrészeket, egy domborművet és két őztrófeát tulajdonított el. Egy Teleki utcai műhelyből festékszóró pisztolyokat vitt magával. Az egyik tanyáról egy aggregátort, üzemanyagot és szeszes italokat lopott, míg a Takács Ferenc utcában található garázsból szerszámokkal és egy szerszámos ládával együtt távozott. A hódmezővásárhelyi nyomozók szeptember 22-én fogták el és vették őrizetbe. A rendőrök október 9-én újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki az előzetes letartóztatásban lévő férfit. A megalapozott gyanú szerint a 34 éves terhelt szeptember 7-én a késő esti órákban kivágta egy hódmezővásárhelyi dohánybolt ajtaján lévő rácsot, majd az ajtót kitépve bejutott az üzletbe, ahonnan mintegy 400 ezer forint értékben vitt el dohányárut.

Sz. Ernő

beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vele szemben a további büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.