Bulvár

Kutyasimogatós péntek a Földmíves utcai oviban

Kutyasimogatós péntek a Földmíves utcai oviban

2015. október 12., hétfő
Kutyasimogatós péntek a Földmíves utcai oviban
2015-10-09-foldmives-utcai-ovoda-03

Az állatok világnapi programsorozat részeként a Földmíves Utcai Óvodában járt az Orpheus Állatvédő Egyesület, ahol a gyerekek a felelős állattartás kapcsán kaptak élményt és ismereteket.

Az óvoda munkatársai és a száznegyven aprócska növendék türelmetlenül várta az állatok világnapjához kapcsolódó állatos rendezvényt. Az Orpheus Állatvédő Egyesület önkéntesei a gyerekeknek állatsimogatóval egybekötött ismertetőt tartottak, ahol a kutyák és macskák mellett sokféle más háziállatról is esett szó. A dalokkal tűzdelt, vidám perceket adományozás követte: az ovisok az állatvédő egyesület utcáról megmentett védencei számára állateledelt adományoztak.

Seres Zoltán

, az egyesület munkatársa elmondta, hogy a kicsik nagy korukra úgy válhatnak felelős állattartóvá, ha gondolkodásmódjukat már óvodás korban jó irányba formálják. A szervezethez rengeteg hasonló oktatást kiegészítő felkérés érkezik, melyek értéket teremtenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.