Bulvár

Betörőt fogtak el a szegedi rendőrök

Betörőt fogtak el a szegedi rendőrök

2015. október 13., kedd
Betörőt fogtak el a szegedi rendőrök

Kábítószert is találtak a rendőrök a hétfőn elfogott, augusztus óta körözött szegedi férfinél.

A rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 11-én, a 4 óra és 7 óra közötti időszakban ismeretlen tettes két ingatlanba tört be Szegeden, a Szivárvány utcában. Az egyik házból egy televíziókészüléket, gépkocsi-indítókulcsot és készpénzt vitt magával, a másikból egy mobiltelefont tulajdonított el. A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével

Cs. Tamás

gyanúsítható megalapozottan. A szegedi rendőrök országos elfogatóparancsot adtak ki a 28 éves szegedi lakos ellen. A körözött férfit a járőrök október 12-én elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálása során egy zacskóban közel 9 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, illetve a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók ezért kábítószer birtoklása vétsége elkövetésével is gyanúsítják Cs. Tamást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.