Sport

Labdarúgás: a sereghajtót fogadja a SZEOL szombaton

Labdarúgás: a sereghajtót fogadja a SZEOL szombaton

2015. augusztus 21., péntek
Labdarúgás: a sereghajtót fogadja a SZEOL szombaton
szeol_szekszard_mj004

Szombaton ismét hazai pályán vívja soros mérkőzését a SZEOL SC az NB III Közép csoportjában: Tóth Ákos együttese azt a Szekszárdot fogadja, amely a mezőny egyetlen tagjaként még nem szerzett pontot a bajnokságban.

Három fordulót követően egyetlen gárda van az NB III Közép csoportjában, amely még nem tudott pontot szerezni az eddigi mérkőzések alatt: ez az a Szekszárd, amelyet a hétvégén a Felső Tisza-parti stadionban fogad a SZEOL SC. Ha a Gyula elleni szezonnyitó előtt azt írtuk, nincsenek kimondottan kellemes emlékei a gyulaiakról a SZEOL labdarúgóinak, akkor a Szekszárd ellen épp az ellentettjét jegyezhetjük fel, hiszen az előző idény során mindkétszer legyőzte hétvégi ellenfelét a szegedi együttes: idehaza 1-0-ra, míg idegenben a komplett szezon legnagyobb arányú győzelmét aratta a SZEOL, miután egy ötöst hintett Szekszárdon. A tolnaiak eddig mindhárom találkozójukat elvesztették, legutóbb a Pénzügyőr ellen odahaza szenvedtek 4-1-s vereséget, illetve a csoport első edzőváltása is a szekszárdiak nevéhez kötődik, miután a nyáron kinevezett olasz

Luca Carlo Guerra

az első, Bölcske elleni 2-1-re elvesztett bajnoki után távozott, helyét pedig megbízott edzőként

Vizdár Zsolt

foglalta el. A nyár alatt távozott a Szekszárdtól az a

Deli Dániel

is, aki az előző szezonban szerzett 14 találatával nem csak házi gólkirály lett, de a góllövőlistán is előkelő helyen végzett ezzel a teljesítményével.

Online

Szombaton 17.30-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a SZEOL SC - Szekszárdi UFC NB III-as bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

„A tavalyi eredményeknek abszolút semmilyen jelentősége nincs. Tavaly a Szekszárddal úgy találkoztunk, hogy három győzelem után jöttek, aminek nagyon örültem, mert tudtam, hogy előbb-utóbb a sorozatuk megszakad, meg is vertük őket. Most három vereség után jönnek, aminek nagyon nem örülök, mert nyerni fognak előbb-utóbb, ez nem kérdés, és ugyanúgy egy középcsapat lesznek, mint tavaly. Remélem, ez a sorozat nem most szakad meg. Ez is háromesélyes meccs, elmondtam a srácoknak is a héten, hogy az olyan győzelmek vihetik előre a brigádot, mint a múlt heti, hiszen nem brillíroztunk, hanem nagyot küzdöttünk, és zárt védekezésből sikerült idegenben értékes győzelmet szerezni. Ez hozhatja meg majd az, hogy a csapatunk jobban összeáll és jobban is fog majd játszani, hiszen a múlt heti kezdőcsapatban hat új játékos szerepelt, akik közül néhányan csak részben vettek részt a felkészülésben. De az időt felgyorsíthatja egy-egy ilyen győzelem, szombaton is az lenne a cél, hogy masszívak legyünk, lehetőleg kevés gólhelyzetet engedjünk az ellenfélnek. Az igazi az lenne, ha nem kapnánk gólt, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy mi bekkelünk, hiszen nem az a mi játékunk, csak eszetlenül előrerohanni sincs semmi értelme” - fogalmazott portálunknak a találkozó előtt

Tóth Ákos

, a SZEOL SC vezetőedzője. A múlt heti,

Szentlőrincen aratott siker

áldozattal is járt, hiszen

Gajág Gergőt

kiállították, a védő egy meccses eltiltást kapott, így rá nem számíthat majd szombaton a szegediek trénere, miképpen a megsérült

Makra Zsolt

játéka is kérdéses a Szekszárd ellen.

Huszárik Zsolt

betegséggel küszködött a héten, az ő játékával kevés valószínűséggel számolhat Tóth Ákos. Gajág Gergő mellett viszont biztosan nem áll lesz ott majd a gárda korábbi gólkirálya,

Faragó Bence

, aki külföldi munkavállalása miatt

távozott a SZEOL-tól

. A veretlen szegediek tehát a nyeretlen Szekszárd ellen száll harcba szombaton – remélhetőleg a SZEOL sorozata íródik tovább a szombati mérkőzést követően is.

A SZEOL SC várható kerete:

Leindler, Szabó G. (kapusok), Beretka, Buzási, Domonkos, Forró, Fülöp, Grünvald, Kéri, Kormányos, Makra (?), Maksimovic, Ondrejó, Puskás, Rácz, Varga R., Végh.

Emlékeztetőül a két csapat legutóbbi mérkőzésén: (2015. április 18.)

Tolle UFC Szekszárd – SZEOL SC 0-5 (0-4)

Szekszárd, Szekszárdi Városi Stadion, 100 néző. Vezette: Sipos Katalin (Iványi István, Éles András).

Szekszárd:

Szűcs – Dobra (Hernády 54′), Koch, Tóth, Nánási, Márton (Rigó 18′), Rátkai (Kvanduk 54′), Micskó, Arena, Szabolcska, Deli.

Vezetőedző:

Kvanduk János.

SZEOL:

Leindler – Kormányos, Dlusztus, Bjedov, Grünvald, Buzási (Hacker 68′), Puskás (Ngalle 84′), Forró, Beretka, Faragó, Végh (Bata 70′).

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Faragó (4′, 22′), Végh (9′), Beretka (26′), Kormányos (89′).

Sárga lap:

Deli (37′), Tóth (58′), Micskó (65′), ill. Buzási (50′), Dlusztus (76′).

Így játszottak a csapatok a harmadik fordulóban

Szentlőrinc SE – SZEOL SC 0-1 (0-1)

Szentlőrinc, 150 néző. Vezette: Mód István (Radák László, Nagy Attila).

Szentlőrinc:

Pacéka – Dekanics, Kalmár, Hajnal, Bartal (Lóth 34′), Turi (Füredi 66′), Kiss, Berdó, Tóth M., Mezei (Zámbó 34′), Nikolic.

Vezetőedző:

Papp Zoltán.

SZEOL:

Leindler – Kormányos, Gajág, Makra (Forró – a szünetben), Grünvald, Rácz, Fülöp, Puskás (Ondrejó 77′), Kéri, Maksimovic (Buzási 75′), Beretka.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gólszerzők:

Puskás (15′).

Sárga lap:

Kiss (15′), Mezei (33′), Zámbó (87′), ill. Puskás (28′), Gajág (53′), Rácz (68′).

Kiállítás:

Gajág (73′).

Szekszárdi UFC – Pénzügyőr SE 1-4 (1-2)

Szekszárd, vezette: Kiss Norbert (Szép II. Sándor, Csóra Szabolcs)

Szekszárd:

Horváth – Dobra (Rácz F. - a szünetben), Király, Zsók, Kvanduk (Ranga – a szünetben), Fejes, Szabolcska (Lerch, 68'), Nagyváradi, Tóth P., Lékó, Arena.

Vezetőedző:

Vizdár Zsolt.

Pénzügyőr:

Hajdu – Luczek, Buzás, Biró, Varga-Sebestyén, Karvalics, Szabó B., Gyürki (Kovács D., 73'), Tóth Zs. (Lannert, 84'), Feil (Kozarek, 90'), Sztrunga.

Vezetőedző:

Vattai Attila.

Gól:

Fejes (45') ill. Buzás (19'), Feil (35'), Sztrunga (52'), Feil (88')

A még pont nélkül álló Szekszárdot fogadja szombaton a SZEOL - vajon kiszakítják-e a gólzsákot Beretkáék a sereghajtó ellen? KLIKK: http://szegedma.hu/?p=561029

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.