Labdarúgás: három büntető és négy gól – döntetlen Üllésen + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ulles_szekkutas18_gs

Nem bírt egymással az Üllés és a Székkutas a megye II-es csúcsrangadón, a hazaiak már nem éllovasok, előzött a Szőreg, de elképesztően tömör az élboly.

Üllés, 150 néző
2015. május 3., 17.00
Üllési ISE
Székkutas TC
A meccs véget ért.

Játékvezető: Bán Imre * Asszisztens: Cseh Gábor, Juhász Mihály
2
2

Csongrád megyei II. osztály 24. forduló:

Üllési ISE – Székkutas TC 2-2 (1-1).
Üllés, 150 néző. Vezette: Bán Imre (Cseh Gábor, Juhász Mihály).
Üllés: Bazsó J. – Kormos A., Kiss M., Cseh, Kovács S., Szél R., Buknicz, Bazsó F., Szabó G. (Kormos K. 71′), Lippai (Király 65′), Bodré (Gyuris 46′). Vezetőedző: Polgár Attila.
Székkutas: Szabó Z. – Bujáki, Kis Á., Gilicze, Kis D., Szabó I., Borsodi (Anda 87′), Kovács R., Kovács A., Nagy D., Boér (Balogh L. 67′). Vezetőedző: Horváth Zoltán.
Gólszerzők: Buknicz Z. (11′), Szél R. (11-esből 78′), illetve Nagy D. (2, mindkettőt 11-esből 21′, 70′)
Kiállítva: Kovács S. (69′), illetve Kovács R. (77′)

no images were found

Online közvetítésünk:

VÉGE!

93′
Nagy Dávid lövése vágódik le, és vége a derbinek, a két remek együttes pompás meccsén igazságos az iksz.
92′
Az üllési Kiss Márió kétszer is lesen kapta a labdát, az elsőnél ellőtte, de védett a kapus.
90′
Szél Róbert vette át hosszan a labdát a jobbösszekötő helyén, ígéretes helyzetben.
89′
Elkeseredett harc folyik a győztes találatért, de jól zárnak a védelmek.
87′
Borsodi le, Anda Ádám be a kutasiaknál.
83′
Újra a székkutasiak nyomnak, nagyon haza akarják vinni a három pontot, rendkívül motiváltak. A hazai kontrákban is van persze veszély. Épp Kiss Márió végzett el szögletet balról, flipperezett a bogyó a csatárok és a védők között Szél Róbert fejese után, végül felszabadítottak a látogatók.

no images were found

78′
GÓÓÓL 2-2! A jobbra mozduló kapus mellett Szél Róbert a bal alsó sarokba gurított, kiegyenlített az Üllés.
77′
TIZENEGYES harmadszor! A piros lap mellett büntető is következhet, hatalmas esély ez a hazaiaknak.
77′
KIÁLLÍTÁS! Kovács Róbert könyöklése ért piros lapot a székkutasi kapu előtt, teljesen felesleges fault volt ez az emberelőnyben lévő, vezető vendégek részéről.
71′
Szabó Gergőt hívta le az üllésiek mestere, Kormos Krisztián folytatja.
70′
GÓÓÓL 1-2! Nagy Dávid ezúttal a jobb alsót választotta, az erős, jól helyezett lövésbe csak ujjheggyel tudott beleérni Bazsó kapus, de vezet a Székkutas.
69′
KIÁLLÍTÁS! Kovács Sándort kiállította a játékvezető.
69′
TIZENEGYES ismét! Bal oldali székkutasi szöglet után a gólvonalon kezeztek az üllésiek, újabb büntető következhet.

no images were found

67′
Boér helyére Balogh László érkezett a vendégeknél.
66′
Lippait Király váltotta hazai oldalon. Eközben kiegyenlítődött a csata, bármelyik kapu előtt adódhat veszély, gyors és mozgalmas a mérkőzés.
62′
Bazsó Ferenc beadását Buknicz Zoltán az ötös vonaláról, szorongatott helyzetből alig-alig bólintotta mellé. Az utóbbi percekben egyértelműen az üllésiek akarata érvényesül, sorra vezetik támadásikat. Most beszorult a Székkutas.
58′
Szép bal oldali kutasi beadást pörgetett mellé Nagy Dávid 5 méterről már a másik kapu előtt.
57′
Szél Róbert lábában maradt a hazai vezetés! A remek támadó kiugrott, megelőzte a vendégek kapusát, a kimozduló Szabó Zoltánt, eltolta mellette a lasztit, aztán mikor már csak az üres ketreccel állt szemben, túl gyorsnak bizonyult, elhagyta a bogyót, amit elcsenhetett végül egy védő.
53′
Továbbra is támadásban a vendégek! Nagy Dávid került helyzetbe, kivárt, és ezzel meg is akadt a pirosak akciója. Inkább lőnie kellett volna!
49′
32 méterről végzett el szabadrúgást a székkutasi Kis Dávid, a félmagas, jobbra tartó lasztit a sarok előtt csípte el a levegőben úszva Bazsó János.

no images were found

46′
Bodrét Gyuris Máté váltotta az üllésieknél.
46′
A fekete mezese Üllés kezdte a második félidőt.

SZÜNET!

45′
Véget ért az első felvonás, mely remek játékot hozott. Mindkét együttest dicséret illeti, a Székkutas picit aktívabb volt, de a döntetlen igazságos.
40′
Szabó Imre verekedte át magát négy hazai védőn a bal szárnyon, a beadást Bazós János három támadó elől csípte el kivetődve az ötösön.
35′
Bazsó János üllési kapusnak kellett hatalmasat hárítani, ami jelzi, hogy bár a hazaiak többet birtokolják a játékszert, ígéretesek és veszélyesek a kutasi kontrák is. Ezúttal egy formás akció végén Kovács Attila került lövőhelyzetbe 18 méterről, lökete a léc alá tartott, a hálóőr azonban odaért, s szögletre tenyerelte.
30′
A változatosság kedvéért óriási székkutasi helyzetről tudunk beszámolni! Egy 40 méteres előreívelést Kovács Attila belsőzött tovább, Nagy Dávid 6 méterről lőtt, s mindenki dermedten figyelte, ahogy a laszti centikkel suhan el a bal kapufa mellett.
25′
Parázzsá vált a derbi a tizenegyes óta! Az Üllés megpróbál mezőnyfölényt kialakítani, hogy visszaszerezze a vezetést, de tartják magukat a kutasiak is. Elképesztően nagy az iram, de most már a hibák száma is nőtt, ezzel párhuzamosan a helyzeteké csökkent.

no images were found

21′
GÓÓÓL 1-1! Itt az egyenlítés! Bazsó balra dőlt, Nagy Dávid a jobb felsőbe bombázott.
20′
TIZENEGYES! Egy hazaadásánál Bazsó János nem tudott felszabadítani, egy védőt talált el, Kovács Attila közbeugrott, majd elesett, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott.
15′
Megduplázhatta volna előnyét a hazai csapat, egy bal oldali beadást a hosszú oldalról egyből külsővel szúrt rá Kovács Sándor, gyönyörű technikai megoldás volt, talán egy méterrel kerülte el a ketrecet.
11′
GÓÓÓL 1-0! Vezet az Üllés! Védelmi hibát követett el a Székkutas, és meg is fizetett ezért. Buknicz Zoltán maradt üresen középen, 12 méterről biztosan löbbölt a kapu jobb oldalába a balra mozduló Szabó Zoltán mellett.
9′
Jobb oldali székkutasi kontra végén tökéletesen érkezett a beadás, 8 méterről Gilicze Tamás egyből pörgetett, a kísérlet alig-alig kerülte el a kaput.
8′
Átvette a kezdeményezést az Üllés a nagy iramú, színvonalas mérkőzésen. Több lehetőség is adódott a hazaiak előtt, a legnagyobbnál Cseh Richárd totojázott kicsit, nem lőtt, a jobbnál jobb helyzetet keresett, végül Bukicz Zoltánhoz igyekezett játszani, aki elől mentettek a védők.
5′
Fölényben a vendégek, a kutasiak lábán vándorol a labda. Nagy Dávid kapott hosszú indítást, az alapvonal közelében érte utol, csinált egy cselt befelé, majd a kaput vette célba, Bazsó János nagyot védett.
1′
Megkezdődött a mérkőzés. Tiszta feketében a hazaiak, tiszta pirosban a vendégek. Nagy Dávid 16 méteres lövése száll a hazai kapu fölé rögtön az első akciónál.

16.55: Köszöntjük Önöket Üllésről!

A mérkőzés Bán Imre sípszavára 17 órakor kezdődik!

A találkozó elé:

A 24. fordulót megelőzően a 43 pontos Üllés vette át a vezetést a megye II-ben az ugyancsak 43 pontos St. Mihály FC, a 42 pontos Szőreg és Bordány, valamint a 40 pontos Székkutas és Nagymágocs előtt. Elképesztően tömör tehát a mezőny! Hatalmas jelentőséggel bír az Üllés és a Székkutas vasárnapi rangadója. Az üllésiek nagyszerű formába lendültek, legutóbbi négy mérkőzésüket egyaránt megnyerték, a kutasiak viszont megtorpantak, elmúlt négy fellépésük mérlege egy siker mellett három vereség. Igazi hatpontos derbi következik, ahol a hazaiakat a visszavágás vágya is fűtheti, ugyanis ősszel 3-1-re kikaptak Borsodiéktól.

FOCIFANOK! Ezen a szép, napsütéses vasárnapon három ÉLŐ közvetítéssel jelentkezünk számotokra! Íme:Sándorfalva – Mó…

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 3.

Előző sztori

Labdarúgás: Major-duplával nyerte a Baktó a Makó II. elleni derbit + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: hatgólos meccsen játszott döntetlent a Sándorfalva és a Mórahalom + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek