Hattyasi majális után kecskési kakasfesztivál + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

klebelsberg_telep_majalis039

Egymást érik a programok Szeged 3. választókerületében, ahol Nógrádi Tibor képviselő számos közösségi rendezvényt segít, koordinál, szervez.

Hattyas, avagy Klebelsbergtelep nagyszabású majálissal várta lakóit múlt pénteken. A Klebelsbergi Polgári Kör Egyesület szervezésében az Összefogás Házánál gyűltek össze a helyiek, mintegy négy-ötszázan, és töltötték együtt a munka ünnepét. A legnagyobb érdeklődés késő délelőtt a gyermekprogramokat kísérte, a különböző műsorokat és az ingyenes arcfestést, de egész nap ingyenes volt az ugrálóvár és a körhinta is. A délután legizgalmasabb részeként sörivóversenyt is tartottak. Ezen a választókerület önkormányzati képviselője, Nógrádi Tibor is elindult, és selejtezőcsoportjában a középmezőnyben zárt. A szervezők egyébként három, egyaránt nyolcas selejtezőcsoportot alakítottak ki, és a résztvevőknek minél gyorsabban kellett legurítaniuk egy korsó sört. Ketten-ketten jutottak az elődöntőbe, ahol következett a második korsó, majd a kétszemélyes fináléban vetélkedtek a legkitartóbbak a harmadik sör az óra (és a meleg) ellen.

A választókerület következő nagy és jelentős rendezvénye május 9-én, szombaton az immár IV. Kecskési Kakasfőző Fesztivál lesz Nógrádi Tibor szervezésében. Idén 75-ben maximálták az indulók számát, és már több mint egy héttel a megmérettetés előtt elkelt valamennyi (bogrács)hely. 75 csapat bográcsában rotyog majd reggel 9-től a pörkölt a kecskési művelődési ház udvarán. A fesztivált egész napos kultúrprogramok, íjászverseny, kakasfuttatás, családi foci is színesítik. Nógrádi Tibor képviselő egy 1600-as évekbeli, különleges erdélyi recepttel készül – a többi legyen meglepetés!

no images were found

Előző sztori

Az MNB a bankok vállalásait várja a bankadó csökkentése fejében

Következő sztori

Az Invitel felpörgeti üzleti stratégiáját