Bulvár

Áttörte a sorompót - szemtanút keresnek a szegedi rendőrök

Áttörte a sorompót - szemtanút keresnek a szegedi rendőrök

2015. április 15., szerda
Áttörte a sorompót - szemtanút keresnek a szegedi rendőrök
sorompo_allj_stop_piros

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1599/2015. bűnügyi számon eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gondatlan okozása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen sofőr közlekedett március 31-én 7 óra 53 perckor egy szürke színű, feltehetőleg Opel típusú, egyterű személygépkocsival Szegeden, a Bajai úton Mórahalom felől a Kálvária tér irányába. A sofőr a vasúti átjáróhoz érve, a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, majd a vasúti berendezés félsorompójának csapórúdját letörve továbbhaladt. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szemtanúkat keresnek a szegedi rendőrök - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=528107

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. április 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.