Közélet

Astellas-díj: egy szegedi orvos is az első tíz között a közönségszavazáson

Astellas-díj: egy szegedi orvos is az első tíz között a közönségszavazáson

2015. március 16., hétfő
Astellas-díj: egy szegedi orvos is az első tíz között a közönségszavazáson

A március 6-i indulás óta összesen 5.959 szavazat érkezett a 2014-es Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes közönségszavazásán. A 107 jelölt részvételével zajló nemes versengés tétje, hogy ki kapja idén az Astellas-közönségdíjat, illetve az azzal járó „Az év orvosa” címet. Voksot beküldeni március 20-án 22 óráig az

astellasdij.hu

weboldalon lehet. A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt. Az internetes szavazás aktuális állását a Pályázati Felhívásban leírt rendszerességgel, TOP-listák közlésével hozzuk nyilvánosságra. Fontos szabály, hogy a közönségszavazás teljes ideje alatt mindenki csak egyszer voksolhat. Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat közönségjelöltjei közül végül az kerül az első helyre és nyeri el ezzel a 2014-es Astellas-közönségdíjat, aki az internetes közönségszavazás zárásának pillanatában a legmagasabb pontszámot éri el. A versenyben lévő jelöltek listája az

evorvosa.astellasdij.hu

oldalon található térkép segítségével megyei bontásban is megtekinthető. A lista élén az első 10 helyen felsorolt jelöltek állnak jelenleg. A rangsor élén álló orvosok neveit nem a voksok száma szerint, hanem abc-rendben közöljük!

Év orvosa pályázat – közönségszavazás TOP10:

- Debreczeni Béla Zoltán plasztikai sebész főorvos (MH EK Honvédkórház, Budapest) - Cseh Botond neurológus főorvos (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Miskolc) - Hadjiev Janaki Sztaniszlavov PhD onkoradiológus, orvosigazgató (Kaposvári Egyetem Egészségügyi Centrum, Kaposvár) - Homoki Ildikó háziorvos (Abony) - Kovács Gergely kardiológus szakorvos (Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet, Eger) - Mátrai Zoltán PhD sebész, osztályvezető főorvos (Országos Onkológiai Intézet, Budapest) - Pécsi Balázs klinikai onkológus főorvos (PTE KK Onkoterápiás Intézet, Pécs)

- Pintér Sándor PhD habilitált egyetemi docens (SZTE SZAKK Traumatológiai Klinika, Szeged)

- Sallai Zsolt adjunktus (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, Miskolc) - Toronyi Éva egyetemi docens (Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika, Budapest)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.