Ma éjfélig lehet a felsőoktatási jelentkezéseket benyújtani

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tanulas_egyetem_vallalkozo_uzlet

Ma éjfélig lehet jelentkezni a www.felvi.hu oldalon keresztül a szeptemberben induló alap-, mester- és osztatlan mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre. A diákok összesen öt helyet jelölhetnek meg.

Kizárólag elektronikus úton, az e-felvételin keresztül lehet a kérelmeket benyújtani. Az e-felvételi – a Felvin történő regisztráció után – a február 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll. A rendszerben az adatok elmenthetők, így nem szükséges egyszerre minden információt megadni, mert az űrlapok kitöltése bármikor folytatható.

A végleges jelentkezéseket legkésőbb vasárnap éjfélig kell rögzíteni, majd február 23-ig hitelesíteni. Utóbbi történhet az ügyfélkapun keresztül, vagy a hitelesítő adatlapot kinyomtatva, kitöltve az Oktatási Hivatal (1380 Budapest, Pf. 1190) postacímére beküldve. Azokat a dokumentumokat, amelyek február 15-ig nem állnak rendelkezésre, legkésőbb július 9-ig pótolhatják a jelentkezők.

A felvételi eljárás alapdíja 9000 forint, ezért összesen három jelentkezési helyet lehet megjelölni. Minden további jelentkezési helyért 2-2000 forint kiegészítő díjat kell fizetni. Összesen maximum öt helyet lehet megjelölni.

Előző sztori

Miklós Péter: Tudományos téren is jelentősen alkot az Emlékpont + FOTÓK

Következő sztori

Hátország: jól kezdtek a magyar pólócsapatok a szegedi nemzetközi tornán

Legutóbbi hasonló cikkek