Munkahelyekkel és az életminőségük javításával segítené a szegedieket Kothencz János + VIDEÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bejaras_kothencz_szokene12_gs

A lakótelepi épületek belső gépészeti felújítását és a munkahelyek teremtését tartja a legfontosabb feladatának Kothencz János.

A szegedi emberek közel harmada, hatvanezer ember él lakótelepeken, melyeket ugyan becsomagolt a jelenlegi városvezetés, de ezzel együtt szőnyeg alá söpörte a valódi problémákat – hangsúlyozta kampányvideójában Kothencz János. A Fidesz-KDNP és L.É.T. által támogatott polgármesterjelölt hangsúlyozta: a panelok belső épületgépészeti felújítása nem tűrhet halasztást, a korszerűtlen elektromos hálózat, elavult liftek és szellőzők cseréje nem várathat magára. “Egy technológiai szempontból is korszerű felújítást viszünk véghez, amely az itt élő emberek életminőségét is nagyban javítja. Mindezt uniós forrásból kívánjuk megvalósítani, nem pedig a lakók közös költségeinek növelésével, ahogy azt a jelenlegi városvezetés tette” – hangsúlyozza a videóban Kothencz János.

A szépkorúaknak jövőt is biztosító, törődő városvezetést kíván megvalósítani a polgármesterjelölt, melynek részeként a város alatti termálvizeket hasznosító egészségházakat alakítanának ki a városrészekben. Az idős emberek számára eltörölnék a szemétszállítási díjat, illetve a helyi szolgáltatások kedvezményes igénybevételéért egy kártyát is bevezetnének számukra. Közösségi terekkel, állandó nyugdíjas klubok kialakításával hozná össze a városrészben élő embereket Kothencz János.

Egy kiszámíthatóbb, biztonságosabb jövőt kell biztosítani az itt élő emberek számára, melynek érdekében állandó munkahelyek létrehozását sürgette Kothencz János. a polgármesterjelölt hangsúlyozta: Szegeden több mint hétezer regisztrált munkanélkülit tartanak számon, így legalább ennyi munkahelyet kell biztosítani. Ennek érdekében a kis- és középvállalkozások felé fordulna Kothencz János, olyan forrásokat biztosítva számukra, melyekhez ezidáig nem juthattak hozzá. “A jelenlegi városvezetés mögött már nincs semmi, ami érvényesíteni képes az itt élő emberek érdekeit. Ezzel szemben az a kétszázmilliárd forint, amit a városba kívánunk csatornázni, lényegesen több a városvezetés által ígért 32 milliárdnál. Ez végre egy olyan gazdaságélénkítést tesz lehetővé itt Szegeden, melyre régóta vágynak az itt élők” – hangsúlyozta Kothencz János.

Előző sztori

Medián: a választásra jogosultak kevesebb mint fele menne el szavazni vasárnap

Következő sztori

Bántalmazta a vásárhelyi férfit és pénzt követelt tőle