A Fidesz szerint jelentős kárt okoztak a székházukban

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

internetadotuntetes2

Jelentős kárt okoztak a vasárnapi erőszakos tüntetők a vandalizmusukkal a Fidesz Lendvay utcai székházában – közölte a párt szerdán az MTI-vel, hazugságnak minősítve több internetes oldal állítását.

A nagyobbik kormánypárt közleményében valótlannak nevezte több internetes portál, köztük a 444.hu, a vs.hu, a Hír24, a Magyar Narancs és a hvg.hu oldalakon közölteket, mivel a párt szerint “álszakértői jelentésekre hivatkozva hamis híreket gyártottak” a károkkal kapcsolatban.

Közölték: a biztosító által lefolytatott szerdai helyszíni szemle alapján elkészült a kárlista, amely szerint a székház kerítésének egy részét kidöntötték, a talapzata is sérült, az erkély korlátját és a külső műemléki homlokzatot megrongálták, negyven, többségében hő- és hangszigetelő fóliával ellátott ablakot törtek be, hat redőnyt vertek szét, a betört ablakok pedig a belső berendezésekben és informatikai eszközökben is jelentős kárt okoztak.

“Kérjük a sajtó képviselőit, hogy egy ilyen politikailag vezényelt és felhergelt tüntetés után hazugságokkal ne szítsák tovább a hangulatot és igyekezzenek megfelelni a tőlük jogosan elvárható követelménynek: a hiteles tájékoztatásnak” – fogalmaz a kommünikében a párt.

Az internetadó elleni vasárnap esti budapesti tüntetés végén a szervezők a Hősök terén elköszöntek a demonstrálóktól, a tüntetők egy része azonban a Lendvay utcai Fidesz-székházhoz ment, megdobálták az épületet, és más, erőszakos cselekmények is történtek.

Default thumbnail
Előző sztori

Tárki: a választások utáni héten nőtt a kormánypártok népszerűsége

Default thumbnail
Következő sztori

MISZ: ellenzéki támadás csupán az internetadó körüli hisztériakeltés

Legutóbbi hasonló cikkek