Közélet

Páger Béláné: Szükség van a közösségekre a panelkörzetekben! + FOTÓK

Páger Béláné: Szükség van a közösségekre a panelkörzetekben! + FOTÓK

2014. szeptember 28., vasárnap
Páger Béláné: Szükség van a közösségekre a panelkörzetekben! + FOTÓK
csaladi_nap_pagerne02_gs

Színes gyermekprogramokkal, például arcfestéssel, ugrálóvárral és aszfaltrajzversennyel várta a családokat az Olajbányász térre Páger Béláné, a kormánypártok és a L.É.T. önkormányzati képviselőjelöltje.

Az Olajbányász téri családi napon csak első helyezettek voltak az aszfaltrajzversenyen,

Lora

egy spánielről készített alkotással,

Niki

a színes virágokból és pillangókból álló kompozíciójával, míg két fiatalember az Angry Birds mesefiguráinak a megmintázásával nyert a versenyen. Nekik és minden egyes fiatal résztvevőnek egy-egy plüssfigurával kedveskedtek

Páger Béláné

családi napján. „A gyerekek nagyon hálásak voltak a programokért, és a szülők és a nagyszülők is örömmel vették, hogy színes rendezvénnyel vártuk őket” – nyilatkozta portálunknak Páger Béláné. A kormánypártok és a L.É.T. Egyesület támogatásával a 13-as, Tarján egy részét és Felsővárosrészt magában foglaló körzetben induló jelölt hozzátette, igyekszik mindenhova eljutni, és biztatni az embereket arra, hogy október 12-én menjenek el szavazni, hiszen az elkövetkező öt év múlik a választáson. „Nagyon sok biztatást kaptam a lakosoktól, kíváncsiak a programomra, úgy látom, hogy változást szeretnének az emberek” – jegyezte meg. A képviselőjelölttől megtudtuk, a környéken nem volt jellemző, hogy közösségi rendezvényeket tartottak volna, nincs is erre igazán alkalmas tér, ezért Páger Béláné szerint fontos lenne a 13-as körzetben közösségi tereket is létrehozni a jövőben. „Ha bizalmat kapok a választóktól, ki fogunk alakítani egy közösségi teret, és rendszeresen programokat szervezünk, mert nagyon igénylik ezt a környékbeliek” – fogalmazott.

„A választások után is folytatjuk Szeged minden egyes panelkörzetében a közösségépítő munkánkat. Az itt élő emberek életét szeretnénk jobbá tenni, ez a legfontosabb cél” – erről már Kothencz János, a kormánypártok és a L.É.T. Egyesület polgármesterjelöltje beszélt az Olajbányász téri családi napon. Hozzátette, a családi programok mellett folytatódik a L.É.T. élelmiszerosztó akciósorozata is, október 20-án almával fognak kedveskedni a szegedieknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.