Sport

Labdarúgás: A Pázsit ellen robogott tovább a Baktó + FOTÓK

Labdarúgás: A Pázsit ellen robogott tovább a Baktó + FOTÓK

2014. szeptember 28., vasárnap
Labdarúgás: A Pázsit ellen robogott tovább a Baktó + FOTÓK
bakto_pazsit30_gs

Mindkét félidőben egy alkalommal szerzett gólt a Baktó a Pázsit ellen vasárnap délelőtt, győzelmével továbbra is 100%-os mérleggel áll a Komlósi Trans Baktó SC a megye III Tisza-Maros csoportjában.

Kiélezett mérkőzés zajlott az első 20 percben, mindkét csapat előtt adódtak kisebb lehetőségek, az első gólt pedig a Baktó szerezte, a Pázsit első nagy hibáját rögtön kihasználta a vendég csapat. A röviden hazatett labdára

Galambos

startolt, meg is szerezte azt, majd a kapust is kicselezve a hálóba lőtt. A folytatásban Galambos akár újabb gólt is szerezhetett volna, azonban a baktói játékos elhibázta ziccerét. A Pázsit legnagyobb helyzete a félidő hajrájában történt,

Bálint

szöglet utáni lövése a hálótartó vasat találta el, nagy egyenlítési lehetőség volt.

Tranger

felső kapufán csattanó bombája zárta az első félidő történéseit, amely alatt veszélyesebben futballozott a Baktó, igaz, 0-0-ig nagyon küzdelmes, kiélezett meccset vívtak a csapatok. A második félidő elejét megnyomta a Pázsit, ennek eredményeképpen az 53. percben

Molnár

is a kapufát találta el. Négy perccel később fájhatott igazán a kihagyott helyzet a hazaiaknak, hiszen egy saját térfelén eladott labdát követően Tranger védőjét, majd a kapust is kicselezve gurított a hálóba, 0-2. A hátralévő fél órában az első félidőben is látott küzdelem dominált, mindkét oldal alakított ki kisebb helyzeteket, de nem volt benne a meccsben, hogy pontot menthetne a Pázsit. A végén még

Vékes

szépíthetett volna a hazaiaktól,de

Győribe

lőtte ziccerét, majd

Bereczki

lefújta a meccset. Ezzel a győzelmével a Baktó hatodik bajnokiján a hatodik győzelmét aratta,

Fütyű Illés

csapata így pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot, míg

Arató Tamás

együttese továbbra sem tudott pontot szerezni hazai környezetben, harmadik otthon lejátszott meccsét is 2-0-ra vesztette el. A Pázsit a Székkutas II ellen idegenben javíthat a következő héten, míg a Baktóra egy rangadó vár hazai pályán, a Hódmezővásárhelyi FC II ellen.

Szeged, Kertész utca, 20 néző
2014. szeptember 28., 10.00
Pázsit SE
Baktó-Petőfitelep
Vége a mérkőzésnek.
játékvezető: Bereczki Bence • asszisztens: Garamvölgyi Gergő, Gargya Balázs Gábor.
0
-
2

Megyei III. osztály, Tisza-Maros csoport, 7. forduló:

Pázsit SE - Baktó-Petőfitelep 0 - 2 (0-1)

Szeged, Kertész utca, 20 néző. Vezeti: Bereczki Bence (Garamvölgyi Gergő, Gargya Balázs Gábor.)

Pázsit:

Schmíz - Derényi, Bálint, Péczely Cs., Torjai (Vékes, 71'), Dobi (Jurschik, 79'), Joó (Kószó, 58'), Péczely Gy., Farkas (Molnár S., 71'), Tihanyi, Molnár (Tóth Z., 58').

Vezetőedző:

Arató Tamás.

Baktó:

Győri - Kratochwill, Galambos, Barta, Czomba, Ürmös, Pálinkó, Tranger, Kiss Sz., Kiss B. (Fütyű, 68'), Tóth I.

Játékos-edző:

Fütyű Illés.

Gól:

Galambos (23'), Tranger (57')

Sárga lap:

Péczely Cs. (55'), Molnár S. (83') Fütyű Illés:

" A szokatlan időpont miatt teljesen felborult a csapat felkészülése, nem vagyunk hozzászokva a délelőtti mérkőzéshez. Egy szervezett, jó csapat ellen játszottunk, az első egy szerencsés, a második pedig egy tudatos gól volt a részünkről. Ziccereinket kihasználtuk, szoros mérkőzésen tudtunk ma nyerni."

Arató Tamás:

" Egy küzdelmes mérkőzésen, kritikán aluli játékvezetés mellett megérdemelten nyert a vendég csapat."

Online közvetítésünk

VÉGE
90'
Vége, Bereczki lefújja, nincs hosszabbítás. Nyert a Baktó, amely ezzel továbbra is 100%-os, és vezeti a bajnokságot 6 meccsen aratott hat győzelmével.
89'
Egyedül tört volna kapura Vékes, akit megakasztottak a kapu előtt, Vékes nem esett el, majd a kapusba lőtt - a játékvezető semmivel sem büntette ezt az esetet, érdekes módon.
88'
Péczely Cs. lőtt jó 30 méterről, talán be is fért volna lökete, de Győri akrobatikus mozdulattal védett, szép jelenet volt.
83'
Molnár kap sárgát a Pázsitból, miután lerántotta Trangert.
79'
Dobi helyére jön Jurschik a Pázsitnál.
77'
Ürmös szerzett egy labdát az ellenfél térfelének közepén, előtte üres volt a pálya, így a kapusig vezethette, lövésébe azonban nem tudott erőt tenni, így könnyen védett Schmíz.
76'
Fütyű kapott egy labdát a szélen, megforgatta a védőjét, majd Trangert indította, aki csak a kapussal állt szemben, azonban lest jelzett a partjelző.
71'
Ismét kettőt cserél a Pázsit: Vékes és Molnár S. jön a pályára, Farkas és Torjai hagyja el a pályát.
68'
Cserél a Baktó, a játékos-edző, Fütyű Illés érkezik a pályára, Kiss B.-t váltja.
66'
A második gól óta mezőnyjáték folyik a pályán, nem alakult ki helyzet a kapuk előtt. Sok a szabálytalanság, ennek ellenére nem durva a mérkőzés.
58'
Kettőt cserél a Pázsit: Molnár és Joó hagyja el a pályát, Tóth Z., valamint Kószó váltja őket.
57'
GÓL! Kettővel megy a Baktó! Megint egy eladott labda a hazai térfélen, Tranger pedig elkígyózott a védők mellett, és az első gólhoz hasonlóan a kapust is kicselezte a vendég csatár, és az üres kapuba lőtt, 0-2.
55'
Megszületett a meccs első sárgája, Péczely Cs. kapta a hazaiaktól.
53'
Kapufa! A Pázsit ebben a "kategóriában" egyenlít, Molnár lőtt nagy erővel, kisodródott helyzetből a lécre, a második félidőt jobban kezdi a Pázsit.
51'
Bátran kezdett az első öt percben a Pázsit, kisebb lehetőségeik is voltak,de Győri nem állították komoly próbatétel elé. Néhány játékvezetői ítélet borzolja mindkét csapat idegeit.
46'
Bereczki játékvezető jelt adott, így folytatódik a mérkőzés.
SZÜNET
45'
Vége az első félidőnek, nincs hosszabbítás. Egy hibát követően szerzett vezetést a Baktó, amely később akár növelhette volna előnyét, 0-0-ig kiélezett csata folyt a pályán.
42'
Helyzetre helyzettel válaszol a Baktó: Pálinkó indításával lépett meg Tranger, majd ballal a felső lécet találta telibe.
41'
Szögletet végezhetett el a Pázsit, majd a lecsorgó labdát Bálint húzta kapura, és a hálótartó vasat találta el, nagy helyzet volt.
39'
Mit hagyott ki Galambos! Egy bal oldali beadást követően öt méterről lőhetett kapura, azonban a vele szemben álló Schmízbe rúgta ziccerét.
34'
Ürmös ziccere marad ki, hárman vitték két védőre a labdát, Ürmös azonban elhibázta a helyzetet, majd a kipattanót is Schmízbe vágták a vendégek.
30'
Ismét Galambos próbálkozott a vendégektől, bal lábas, pattogó löketét magabiztosan fogta Schmíz.
27'
Az első 25 perc többnyire kiegyenlített játékot hozott, azonban egy nagy hibát követően vezetést szerzett a Baktó.
26'
Egy szögletet követően Galambos duplázhatott volna, a hosszún érkezett a baktói játékos, majd visszaemelte a labdát a kapussal ellentétes irányba, nem sokat tévedett.
23'
GÓL! Vezet a Baktó! Egy röviden hazatett labdára Galambos csapott le, kicselezte a kapust is, majd az üres kapuba lőtt, előny a vendégeknél.
20'
Szép kontrát vezetett a Pázsit, Dobi robogott el a bal oldalon, majd a hosszúra ívelt beadását Molnár vette le, középre tartó lövését fogta Győri.
18'
Arató Tamás elégedetlen a játékvezető tevékenységével, most 20 méterről lőhet szabadot a Baktó. Barta ballába lövése megy mellé.
15'
Molnár ugorhatott volna ki a védők szorításában, végül Czomba bravúrosan mentett a hazai támadó elől.
12'
Péczely Gy. nem találja el a labdát az indításnál, így Galambos megiramodhat a jobb szélen, majd éles szögből leadott lövése száll a kapu fölé.
10'
Molnár rúgott össze Pálinkóval a félpályánál, majd a hazaiak hiába reklamálnak, nem fújja le Bereczki. Molnár lent marad, lábát fájlalva lekullog a pályáról, úgy tűnik, tudja folytatni.
8'
Galambos szabadrúgását követően alakult ki nagy lehetőség a hazaiak kapuja előtt, a felszabadítani igyekvő Pázsit védők saját csapattársukat találták el, ám a kapu mellé pattant a labda.
3'
Az első lehetőség a vendégek előtt adódik,egy bedobást követően Ürmös lőhetett húszról, lapos lövését fogta Schmíz.
1'
Elkezdődött a mérkőzés, a vendégek indíthatnak először támadást. A Pázsit tiszta zöldben, míg a Baktó tiszta pirosban lép pályára.
9:49 - Köszöntjük olvasóinkat a Kertész utcai pályáról, ahol a Pázsit SE megpróbálja megállítani az eddig hibátlanul zakatoló Baktót. Kellemes, napsütéses idő fogadta a csapatokat, akik éppen melegítenek. A mérkőzés Bereczki Bence sípszavára 10 órakor kezdődik!

A találkozó elé

A megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjában eddig hibátlanul menetel a nyáron átalakult Baktó-Petőfitelep csapata. Fütyü Illés csapata eddig mind az öt bajnokiját megnyerte, 15 megszerzett pontjával vezeti a tabellát. A Pázsit eddig rapszodikusan szerepel: hazai pályán, a Kertész utcában még nem tudott nyerni, ugyanakkor két alkalommal is három ponttal tudott hazatérni idegenbeli mérkőzését követően, Derekegyházról és Kiszomborról is győzelemmel távozott. Az eddig robogó Baktó ellen nehéz dolga lesz Arató Tamás csapatának, ha pontot szerezne szerezni, ugyanakkor a Baktó céljai elérésének érdekében valószínűleg három ponttal számol ebben a fordulóban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.