Családi nap Petőfitelepen a közösségépítésért + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

csaladi_nap_varga_robert26_gs

A jelenlegi városvezetés mögött nincs semmi, Varga Róbert mögött viszont ott a garancia – jelezte Kothencz János polgármesterjelölt a Petőfitelepi családi napon.

Családi napra invitálták a Petőfitelep környékén élőket vasárnap. Arcfestéssel, meleg ebéddel, terápiás kutyusokkal és különféle udvari játékokkal kedveskedtek a legkisebbektől a legnagyobbakig. Petőfitelep-Baktó, vagyis a 12-es körzet Fidesz-KDNP-L.É.T. Egyesület támogatott jelöltje, Varga Róbert rendezett szabadtéri programot.

“Az ilyen családi napokon fogalmazódnak meg azok az életszerű felvetések, amelyek alapján mi választási programot kovácsolunk és amelyeket meg is valósítunk. A jelenlegi városvezetés és Botka László mögött nincs semmi: sem párt, hiszen Gyurcsány Ferenccel is kénytelenek voltak összeállni, hogy egyáltalán indulni tudjanak, sem kormány. Varga Róbert mögött viszont egy nagyon erős csapat áll és nem utolsósorban egy kétharmados kormány, ami az ő szavait hitelesíti. Amit a képviselőjelölt kínál, azt meg is fogja valósítani. Sok száz ember gondoskodója, aki valóban felkarolja és törődik az itt élőkkel” – méltatta a képviselőjelölt odaadó munkáját Kothencz János, Fidesz-KDNP-L.É.T.-es polgármesterjelölt. Utalt arra is, Varga jótékonysági szerepvállalásával már korábban is bizonyította rátermettségét, mint a közelmúltban, a szegedi Gyermek-, és Ifjúságpszichiátriai Intézetnek tett adomány során. Úgy fejezte be beszédét, a 12-s körzet jelöltjénél hitelesebb embert keresve sem találhatnának a helyiek.

csaladi_nap_varga_robert32_gs

A méltatásra a képviselőjelölt ígéretekkel reagált, fejlődést és fellendülést kínált a környéknek. Mint azt portálunknak kifejtette, Szeged külvárosában az aszfaltozatlan utakkal, a repedezett és rossz minőségű járdákkal és a csatornahálózat hiányával küzdenek. “Erősíteni fogom a közösségi életet, bölcsődét is építeni kell és a főteret, ahol most is vagyunk, ugyancsak fel kell újítani. Az idősebb generációkról és rászorulókról sem feledkezünk, szociális étkeztetést szeretnénk kiépíteni” – folytatta, mi mindent képzelt a környék fellendítésért. Varga Róbert az ételosztásban is segédkezett, csülkös babgulyással vendégelte meg a környékbelieket.

A Tápét, Újpetőfitelepet, Baktót és a baktói kiskerteket magában foglaló 7-es egyéni választókörzet Fidesz-KDNP-L.É.T.-es jelöltje, Kohári Nándor szintén kilátogatott a családi napra, hiszen éppen egy hete, hogy Vargával közös rendezvényt szerveztek Baktóban. Portálunk kérdésére elárulta, Tápé és Petőfitelep az elmúlt időkben gyakorlatilag összeépült, így lakosaik is hasonló problémákkal küzdenek. “Kampányunkat Varga Róbert képviselővel közösen folytatjuk a terület egészén. Amennyiben a választók bizalmat szavaznak nekünk, az itt élők problémáinak jelentős hányadát közös lépésekkel orvosolni tudjuk. A kertvárosi részen az utak, járdák állapota felújításra szorul, de vannak időnként belvízelvezetés, lokális gondok is, mindezek mellett pedig a közlekedéssel kapcsolatos panaszok érkeznek be. Programunkat egyébként a helyiekkel egyeztetve, az ő iránymutatásik alapján állítottuk össze és hirdettük meg.”

no images were found

Előző sztori

Ferenc pápa a kommunizmus idején üldözött albán egyház tagjaival találkozott

Következő sztori

Kothencz János Tápén: Több mint 200 milliárdtól eshet el Szeged + FOTÓK