Bulvár

Már egymillió forint jár a szegedi takarékszövetkezet kirablójáért + FOTÓK, VIDEÓ

Már egymillió forint jár a szegedi takarékszövetkezet kirablójáért + FOTÓK, VIDEÓ

2014. június 6., péntek
Már egymillió forint jár a szegedi takarékszövetkezet kirablójáért + FOTÓK, VIDEÓ
elkoveto

Május 13-án 8 óra 32 perc körüli időben Szegeden egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi arcát eltakarva, fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a Sárosi utcában lévő takarékszövetkezetet. Egymillió forint jár a nyomravezetőnek!

A pénzintézet kamerája felvételt készített a bűncselekmény elkövetőjéről. A jelenlegi adatok alapján a rendőrség egy körülbelül 190-195 centiméter magas, átlagos testalkatú férfit keres, aki a bűncselekmény elkövetésekor az arcát maszkkal eltakarta. A férfi sötét színű, zárt cipőt, világoskék kapucnis dzsekit, valamint fekete színű, Nike márkájú melegítőnadrágot viselt, amelynek bal szárán található a Nike embléma. A férfi különös ismertető jele, hogy a bal kézfején a hüvelykujj felett egy fekete színű pont (sérülés, anyajegy, vagy tetoválás) látható. Az alábbi linkre kattintva a

rablásról készült videót

is megtekintheti! A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján. Bejelentés e-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető. A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 1.000.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.