Sport

Labdarúgó lányokat toboroz az L-IT SZEAC

Labdarúgó lányokat toboroz az L-IT SZEAC

2014. június 12., csütörtök
Labdarúgó lányokat toboroz az L-IT SZEAC

Toborzót hirdetett az L-IT Szentkorona Akadémia Club tehetséggondozó műhely és a SZEAC Labdarúgó Akadémia Alapítvány 1993-2001 között született lányok között.

A közlemény alább olvasható!

L-IT SZEAC – Toborzó

"Az L-IT Szentkorona Akadémia Club tehetséggondozó műhely és a SZEAC Labdarúgó Akadémia Alapítvány toborzót hirdet. Várunk minden lányt, aki kedvet érez magában a sportok királya, a labdarúgás iránt. Ha nem szeretnél kimaradni egy jó közösségi élményből, vagy délutánonként feltöltődésre vágysz, de a fitneszórákból eleged van, vagy jelenlegi klubodban kevés játéklehetőséghez jutsz, gyere, állj közénk, játssz és eddz velünk! Az alábbi korosztályokban várjuk jelentkezésedet: 1993−1995 1996−2001

Amit kínálunk:

– egy jó csapat, kiváló közösség élménye – senki jelentkezését nem utasítjuk el – magas színvonalú szakmai munka, egységes, kipróbált szakmai program – szakképzett, felkészült edzők – rendszeres versenyeztetés – minőségi mérkőzésfelszerelés – tagdíjmentesség

A jelentkezés egyéb feltétele:

– részvétel az általunk szervezett edzéseken – részvétel a korosztályos női mérkőzéseken Egyesületünk a gyermekkorosztályokban végzett eredményes munka után (U13-ig a megye legsikeresebb utánpótlásnevelő-műhelye) a teljes felmenő rendszer felépítését tűzte ki célul, a női futballt is beleértve. Érdeklődj és jelentkezz Fekete Zoltánnál, a női szakág koordinátoránál (+36-20/539-98-83)" - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.