Közélet

Fidesz: a szocialistáknak a megszorítás a mániájuk

Fidesz: a szocialistáknak a megszorítás a mániájuk

2014. május 5., hétfő
Fidesz: a szocialistáknak a megszorítás a mániájuk

A Fidesz szerint a szocialistáknak továbbra is a megszorítás a "mániájuk", Magyarország viszont pénzügyileg stabil, és kevésbé sérülékeny, mint korábban.

A kormánypárt ezt

Józsa István

szocialista országgyűlési képviselő szavaira reagálva közölte hétfőn az MTI-vel. Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, az idei költségvetés egy tákolmány, "egy választási tuning", toldozgatással, foldozgatással bírja ki az önkormányzati választásig, amely után kemény megszorítások várhatók. A Fidesz ezzel szemben úgy látja: csak a baloldal trükközött a költségvetéssel vagy toldozgatta, és többször meg is hamisították a költségvetési számokat. Kormányzásuk alatt megduplázódott az államadósság, a magas költségvetési hiány miatt túlzottdeficit-eljárás volt az ország ellen, és eközben a családokat megszorították. Most csökkennek a családok terhei, és az unió is elismeri, hogy a költségvetési hiány 3 százalék alatt marad, a gazdasági növekedés pedig 2 százalék fölött várható - írta a Fidesz, hozzátéve: Magyarország ma pénzügyileg stabil, csökkenő pályán van az államadósság, és csökken az ország pénzügyi sérülékenysége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.