Sport

Vízilabda: Dubajba utaznak a szegedi vízipólósulisok

Vízilabda: Dubajba utaznak a szegedi vízipólósulisok

2014. március 28., péntek
Vízilabda: Dubajba utaznak a szegedi vízipólósulisok
szegedivizipolo13

Lehmann István U13-as alakulata április közepén rangos nemzetközi tornán vesz részt a Világliga Szuperdöntőjének helyszínén.

Az idei vízilabda Világliga Szuperdöntőjének rendezője, az Egyesült Arab Emírségek meghívásos tornát rendez a dubaji Hamdan Sports Complexben, ahová magyar csapatot is meghívtak. "A Magyar Vízilabda Szövetség révén jött ez a lehetőség, U11-es és U13-as kategóriában kerestek a szervezők magyar csapatokat, mi az U13-ban azonnal jelentkeztünk, s hála elnökünknek,

Szabó Zoltánnak

, a leggyorsabbaknak is bizonyultunk, így mi mehetünk a világ jelenlegi legnagyobb vizes sportkomplexumába. Amikor mondtam a srácoknak, nagyon megörültek, meg is kérdezték, hogy busszal utazunk-e... Természetesen a szülők is nagyon örültek ennek a nem mindennapi lehetőségnek, különösen, hogy az ellátást és a vízumot is a dubaji szervezők biztosítják" - közölte a SZEGEDma.hu-val

Lehmann István

, az SZVPS utánpótlásedzője. A vízilabdatornát április 16-19. között rendezik, majd ezt követően nyíltvízi és rövidpályás úszó-, illetve műugróviadalt is tartanak a júniusi felnőtt Világliga Szuperdöntőjének helyszínén. A tornán között olyan kaliberű ellenfelek utánpótláscsapatai lesznek a szegediek ellenfelei, mint a horvát Jug Dubrovnik, a spanyol Barceloneta, a görög Vouliagmeni, és az Olimpiakosz - közülük az első három egyesület felnőtt csapata a Bajnokok Ligájában érdekelt - de lesz egyiptomi, katari, Egyesült Arab Emirségek-beli ellenfél is. A szegediek április 14-én indulnak a tornára, amelyen Rossmann-Szeged néven szerepelnek majd, kifejezve hálájukat a csapat egyik fő támogatójának a segítségért. Lehmann István csapata április 20-án tér haza az egzotikus kirándulásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.