Sport

Jégkorong: nemzetközi U12-es tornát rendeznek Szegeden

Jégkorong: nemzetközi U12-es tornát rendeznek Szegeden

2014. március 4., kedd
Jégkorong: nemzetközi U12-es tornát rendeznek Szegeden
tiszavolan_hokiu10_004

A Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC jégkorong szakosztálya U12-es nemzetközi jégkorongtornát rendez március 15-én és 16-án Szegeden. A szegedi utánpótlás hokisai az FTC, és a szerb HK Beostar, valamint a Partizan Beograd fiataljai ellen ragadnak hokiütőt a Szegedi Műjégpályán.

A tervek szerint a kétnapos torna szombati napján 2x20 perces mérkőzéseket játszanak 11 és 17 óra között. Az összesen négy csoportmérkőzés során a 2002. január 1. után született fiatal hokisok lépnek jégre. A vasárnapi napon ugyancsak négy mérkőzést láthatunk majd a kicsiktől, ekkor két csoportmérkőzés, valamint a bronzcsata és a döntő kerül megrendezésre. A díjazás sem maradhat el. A dobogósok kupát és érmet kapnak, a negyedik helyezett pedig oklevelet. Minden mérkőzésen külön díjazzák majd a legjobb játékosokat, a torna végén pedig kiosztják a torna legjobb kapusa, védője és játékosa címeket is. A szervezők célja a tornával hagyományteremtés, és a szegedi jégkorongélet bekapcsolása a hazai, valamint a nemzetközi vérkeringésbe. A torna lehető legszínvonalasabb megrendezése érdekében a szervezők várják azon sportbarát cégek és magánszemélyek jelentkezését, akik támogatásukkal szeretnének hozzájárulni az esemény megrendezéséhez.

A szponzori lehetőség részleti itt olvashatók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.