Jégkorong: nemzetközi U12-es tornát rendeznek Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tiszavolan_hokiu10_004A Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC jégkorong szakosztálya U12-es nemzetközi jégkorongtornát rendez március 15-én és 16-án Szegeden. A szegedi utánpótlás hokisai az FTC, és a szerb HK Beostar, valamint a Partizan Beograd fiataljai ellen ragadnak hokiütőt a Szegedi Műjégpályán.

A tervek szerint a kétnapos torna szombati napján 2×20 perces mérkőzéseket játszanak 11 és 17 óra között. Az összesen négy csoportmérkőzés során a 2002. január 1. után született fiatal hokisok lépnek jégre. A vasárnapi napon ugyancsak négy mérkőzést láthatunk majd a kicsiktől, ekkor két csoportmérkőzés, valamint a bronzcsata és a döntő kerül megrendezésre.

A díjazás sem maradhat el. A dobogósok kupát és érmet kapnak, a negyedik helyezett pedig oklevelet. Minden mérkőzésen külön díjazzák majd a legjobb játékosokat, a torna végén pedig kiosztják a torna legjobb kapusa, védője és játékosa címeket is.

A szervezők célja a tornával hagyományteremtés, és a szegedi jégkorongélet bekapcsolása a hazai, valamint a nemzetközi vérkeringésbe.

A torna lehető legszínvonalasabb megrendezése érdekében a szervezők várják azon sportbarát cégek és magánszemélyek jelentkezését, akik támogatásukkal szeretnének hozzájárulni az esemény megrendezéséhez.

A szponzori lehetőség részleti itt olvashatók!

Előző sztori

Kutyamérgezések Kecskéstelepen?

Következő sztori

Diadal-sorozat: Bemutatkozik a tarjáni suli, a T3 csapata + FOTÓK