/

Százezer forint jár a Toros Pálinkafesztivál daláért!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

torosplakatSzereted a zenét, a pálinkát és a disznóvágást? Dalversenyt hirdetett a Toros Pálinkafesztivál, százezer forintos jutalom jár annak, aki megírja a szegedi rendezvény indulóját!

Komponáld meg te a Toros és Pálinkafesztivál dalát! A szegedi böllérrendezvény várja azon énekesek és zenekarok jelentkezését, akik kedvet kaptak rá, hogy megírják hivatalos indulójukat. Stílusilag semmi megkötés nincs a Toros Dalt illetően, pop- rock- vagy rapzenében előadott produkciókat is várnak. Annyi kitétel van csupán, hogy a pálinka, disznótoros, böllérverseny és Szeged szavaknak szerepelniük kell a sorok között.

A beküldött zenéket a Rádió88 naponta lejátssza, és a hallgatók által megszavazott legjobb négy dalt egy szakmai zsűri előtt adhatják elő a zenekarok. Közülük a legjobbnak választott nóta lesz a Toros Pálinkafesztivál hivatalos dala, amely minden rendezvénnyel kapcsolatos rádió szpotban szerepelni fog. Ezen kívül a hallgatók egy különdíjast is kiemelhetnek a produkciók közül, melyet a rendezvényhez méltó módon, malacságokkal és pálinkával díjaznak majd!

Az elkészült dalokat küldjétek a torosdalrafel@torosfesztival.hu e-mail címre, vagy pedig CD/DVD-re kiírva az alábbi címre: 6725 Szeged, Móra utca 19.

Beküldési határidő: 2014. február 15.

További részletek a fesztivál honlapján és Facebook-oldalán olvashatóak!

Előző sztori

Rogán: három lépésben csökken az idén a rezsi

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: az FK-t és a Tápét is legyőzte a hó + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek