//

Látvány az ibolyán túl – amikor a rózsaszín narancsba hajlik + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

uv_fotozas-18Igazán látványos és exkluzív fotókkal rukkolt elő 2014 első hetében Sipos Kata. A fiatal szegedi fotográfus évek óta munkálkodik a fényképezés területén, legújabb ötlete mentén pedig az UV-fény adta speciális lehetőségeket igyekszik tökélyre fejleszteni.

„Az interneten találkoztam egy bulifotóval, amin elég érdekes hatást keltett a különleges megvilágítás. Annyira felcsigázott a dolog, hogy némi ötletelés után rögtön felhívtam egy kedves sminkmester ismerősömet, Gila Olgát, akiben megtaláltam az ideális partnert egy ilyen jellegű vállalkozáshoz. Ő elmondta, egy speciális sminkkel készült testfestéssel tényleg érdemes lehet kipróbálni ezt a technikát” – árulta el a SZEGEDma.hu-nak a csongrádi születésű hölgy, aki Miskolcon tanulta a fotós szakma alapjait, majd a Szegedi Tudományegyetemen folytatva tanulmányait 2008-ban költözött a Tisza-parti városba, és azóta is itt él.

Hozzátette, az első igazi nehézségeket a fénycsövek beszerzése jelentette, miután azonban minden akadály elhárult, azonnal nekiláttak megvalósítani elképzeléseiket, amihez a Lightfactory fotóstúdió biztosította a megfelelő helyszínt. Sipos Kata elmondta, mindannyian meglepődtek, amikor a normál fényviszonyok mellett rózsaszínben pompázó testfestés a lámpák cseréje után narancsba váltott át a modell, Illés Izabella testén. „Egészen érdekes színvilágot kapott UV-fény mellett az elkészült smink, a hatást pedig csak fokozta, amikor konfettivel próbáltunk meg hóesésszerű környezetet teremteni a képeknek. Bőven akadnak még kiaknázatlan lehetőségek a megkezdett úton, ezért az elkövetkező hónapok folyamán további sorozatokat szeretnénk elkészíteni” – vázolta fel jövőbeni elképzeléseit a fotográfus.

no images were found

Az elkészült fotósorozatról további képek találhatók ITT.

Előző sztori

Toros Olimpiát hirdetnek egyetemistáknak!

Default thumbnail
Következő sztori

Esni csak méltósággal - így korcsolyáznak a szegediek + VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek