Bulvár

Etesd meg a főnököd!

Etesd meg a főnököd!

2013. november 2., szombat
Etesd meg a főnököd!
doboz1_02

Álláskeresés pizzásdobozokkal? Naná! Somogyi Zoltán kommunikáció szakos hallgató önéletrajza bizony nem az Index.hu kukájában landolt.

Többszöri próbálkozásra sem sikerült jó gyakornoki helyeket megfognia

Somogyi Zoltánnak

, pedig a fiatal újságírójelöltnek nincs hiánya kreativitásban. Legutóbb az Index.hu szerkesztőségét szerette volna megnyerni egy nagy adag pizzával. „A pizzásdobozok ötlete

Szabados Gábor

barátomtól jött. Korábban már próbálkoztam Photoshop önéletrajzokkal, de az eredmények vegyesek voltak. Ekkor ültünk le beszélgetni az említett baráttal, aki kifejtette az ötletét, miszerint a leendő főnökének pizzát küldene egy esetleges jövőbeli álláskeresés során, a doboz belsejébe pedig beleragasztaná az önéletrajzát. Az ötletet átvettem azzal a módosítással, hogy kívülre szitáztattam a CV-met, így a végeredmény jobban hasonlított egy klasszikus, logózott pizzás dobozra” - mesélte a SZEGEDma.hu-nak a merész vállalkozás ötletét. Az ELTE kommunikáció szakos hallgatója adott a látszatra: az elkészült dobozok kiszállítását egy helyi étteremre bízta, majd megtöltötte azokat hat különféle pizzával. A hírportált igencsak meglepte a váratlan csomag; így írtak róla Facebook oldalukon: „az évezred gyakornoki jelentkezése! Pizzadobozon küldte el önéletrajzát a lelkes médiaszakos egyetemista. Már csak azt nem értjük, hogy miért Haász János kapta a csípős kolbászos Herkulest?” A felhasználók 533 lájkkal és 45 megosztással buzdították a szerkesztőket, hogy vegyék fel a jelentkezőt.

index_somogyi_zoli

„A fogadtatás abszolút pozitív volt,

Pusztay András

ügyvezető igazgató a pizzák megérkezését követően nem sokkal felvette velem a kapcsolatot. Pár nappal később a Flórián udvar-beli szerkesztőségben találkoztunk. A beszélgetésünk során ismertette a cég felépítését, körbevezetett az épületben, bemutatta a munkatársakat, s a jövőbeni terveimről érdeklődött” - foglalta össze a találkozást Somogyi Zoltán, majd hozzátette, Pusztay felvetette a gyakornoki lehetőséget, de egyelőre még nem hangoztak el konkrétumok, erről majd a főszerkesztő dönt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.