Női futball: veretlenek maradtak a veretlenek a keresztpályán

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

noifoci29_gsAz első fordulóhoz képest valósággal gólszegény mérkőzések zajlottak a Csongrád megyei keresztpályás női labdarúgó-bajnokság A csoportjának 2. körében.

A forduló legfordulatosabb meccsét és legkiegyenlítettebb eredményét a HFC és a SZVSE összecsapása hozta, ahol a hazaiak még vezettek a szünetben, ám tapasztalt focistái, Szűcs Enikő és Galicz Andrea révén a Vasutasok fordítani tudtak (1-2). Makón a Dorozsmai Bombázók megszórták bombáikkal Kötelesné Oláh Edit kapuját, hatig meg sem álltak, s a forduló legmagabiztosabb győzelmét aratták (1-6). Akárcsak a St. Mihálynál vendégeskedő Mórahalom fiatal együttese, amely újabb sima, ezúttal “csak” 4-0-s győzelmével most már az egyetlen, még gólt nem kapott gárda a csoportban. Az egyetlen, ugyanis a SZAK ezúttal kettőt is kapott, igaz, Gombos Viktor tanítványai ötöt lőttek a Zsákbamacskáknak – érdemes kiemelni, hogy a szegediek 12 éves támadója, Temesváry Tekla ezúttal is betalált, most kétszer, így két kör alatt már háromgólos a mezőny legfiatalabb focista lánya (5-2). Érdekesség, hogy ez utóbbi volt a forduló egyetlen hazai győzelme.

Következő alkalommal, október 6-án a három eddig száz százalékos csapat közül legalább az egyiknek romlani fog a statisztikája: a SZVSE és a SZAK egymással játszik 10 órától, megismétlődik tehát a tavalyi döntő, s ezzel egy időben a mórahalmiakra Kiskundorozsmán nem vár könnyű feladat. Szintén 10 órakor játszik a St. Mihály vendégeként a HFC – nagy kérdés, hogy a hazaiak meglövik-e első bajnoki góljukat – ők az egyetlenek ugyanis, aki még nem zörgették meg az ellenfél hálóját. A három derbit félórával megelőzve, 9.30-kor kezd a Csengele a Makóval szemben, az eddigiek alapján nem lesz nehéz dolguk Kun-Szabó Tibor, alapvetően gólerős leányainak a Maros-mentiekkel szemben.

Megyei női keresztpályás bajnokság A csoport 2. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC – Szegedi VSE 1-2 (1-0). Gól: Hódi, ill. Szűcs, Galicz.
Maros-menti UFC – Dorozsmai Bombázók 1-6 (0-2). Gól: Fulajtár, ill. Kondász 3, Vecsernyés, Mihálffy A., Mihálffy E.
St. Mihály FC – Mórahalom VSE 0-4 (0-3). Gól: Hoffmann 2, Sashalmi, Varga E.
Szegedi AK – Csengelei Zsákbamacskák KSE 5-2 (4-2). Gól: Temesváry 2, Nacsa, Fehér, Végh, ill. Turi, Becsei.

Előző sztori

Atlétika verseny a piarista gimnáziumban

Következő sztori

Tovább csökkent az üzemanyagok ára (FRISSÍTVE!)