Sport

Női futball: veretlenek maradtak a veretlenek a keresztpályán

Női futball: veretlenek maradtak a veretlenek a keresztpályán

2013. szeptember 25., szerda
Női futball: veretlenek maradtak a veretlenek a keresztpályán
noifoci29_gs

Az első fordulóhoz képest valósággal gólszegény mérkőzések zajlottak a Csongrád megyei keresztpályás női labdarúgó-bajnokság A csoportjának 2. körében.

A forduló legfordulatosabb meccsét és legkiegyenlítettebb eredményét a HFC és a SZVSE összecsapása hozta, ahol a hazaiak még vezettek a szünetben, ám tapasztalt focistái,

Szűcs Enikő

és

Galicz Andrea

révén a Vasutasok fordítani tudtak (1-2). Makón a Dorozsmai Bombázók megszórták bombáikkal

Kötelesné Oláh Edit

kapuját, hatig meg sem álltak, s a forduló legmagabiztosabb győzelmét aratták (1-6). Akárcsak a St. Mihálynál vendégeskedő Mórahalom fiatal együttese, amely újabb sima, ezúttal "csak" 4-0-s győzelmével most már az egyetlen, még gólt nem kapott gárda a csoportban. Az egyetlen, ugyanis a SZAK ezúttal kettőt is kapott, igaz,

Gombos Viktor

tanítványai ötöt lőttek a Zsákbamacskáknak - érdemes kiemelni, hogy a szegediek 12 éves támadója,

Temesváry Tekla

ezúttal is betalált, most kétszer, így két kör alatt már háromgólos a mezőny legfiatalabb focista lánya (5-2). Érdekesség, hogy ez utóbbi volt a forduló egyetlen hazai győzelme. Következő alkalommal, október 6-án a három eddig száz százalékos csapat közül legalább az egyiknek romlani fog a statisztikája: a SZVSE és a SZAK egymással játszik 10 órától, megismétlődik tehát a tavalyi döntő, s ezzel egy időben a mórahalmiakra Kiskundorozsmán nem vár könnyű feladat. Szintén 10 órakor játszik a St. Mihály vendégeként a HFC - nagy kérdés, hogy a hazaiak meglövik-e első bajnoki góljukat - ők az egyetlenek ugyanis, aki még nem zörgették meg az ellenfél hálóját. A három derbit félórával megelőzve, 9.30-kor kezd a Csengele a Makóval szemben, az eddigiek alapján nem lesz nehéz dolguk Kun-Szabó Tibor, alapvetően gólerős leányainak a Maros-mentiekkel szemben.

Megyei női keresztpályás bajnokság A csoport 2. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC - Szegedi VSE 1-2 (1-0)

. Gól: Hódi, ill. Szűcs, Galicz.

Maros-menti UFC - Dorozsmai Bombázók 1-6 (0-2).

Gól: Fulajtár, ill. Kondász 3, Vecsernyés, Mihálffy A., Mihálffy E.

St. Mihály FC - Mórahalom VSE 0-4 (0-3).

Gól: Hoffmann 2, Sashalmi, Varga E.

Szegedi AK - Csengelei Zsákbamacskák KSE 5-2 (4-2).

Gól: Temesváry 2, Nacsa, Fehér, Végh, ill. Turi, Becsei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.