Sport

Női röplabda: megkezdte a felkészülést az SZTE EHÖK SE

Női röplabda: megkezdte a felkészülést az SZTE EHÖK SE

2013. augusztus 27., kedd
Női röplabda: megkezdte a felkészülést az SZTE EHÖK SE
szteehokse_noiroplabda_szmatv

Belevágott a felkészülésbe az SZTE EHÖK SE női röplabdacsapata. Az idén ismét az NB II-ben induló egységben történt pár személyi változás.

Az elmúlt szezonban toronymagasan nyerve a másodosztály Keleti csoportját, a Nyugati bajnokkal szemben vívott

osztályozón bukta el az élvonalbeli indulást

a szegedi egyetemi női röplabdacsapat. A nyári szünetben

Szél Márta

tanítványai közül

Szabó Luca

és

Molnár Anna

ugyanakkor

újabb sikerekkel öregbítették

a Napfény Városának hírnevét az országos strandröplabda-bajnokságon, illetve az U20-as Európa-bajnokságon. A szakosztály ezt követően múlt csütörtökön megkezdte a felkészülést a következő szezonra, az első tréning az SZTE EHÖK SE edzőtermében, valamint az újszegedi ligetben zajlott, akik pedig még nem tartózkodnak Szegeden, otthon végzik a kiszabott gyakorlatokat. Mivel egyelőre még kevesen tartózkodnak Szegeden a csapatból, a lányok szeptember 2-ig napi két kondíciójavító edzéssel készülnek, s csak ezt követően kerül főszerepbe a labda.

TOBORZÓ!

Az SZTE EHÖK SE női röplabda csapata továbbra is várja olyan játékosok jelentkezését NB II csapatába, akik korábban versenyszerűen - minimum NB II-es szinten - játszottak. A jelentkező összetartó csapatra, heti 3-5 edzésre, hétvégi hazai vagy idegenbeli mérkőzésekre, s a bajnokság végén remélhetőleg bajnoki aranyéremre számíthat! Jelentkezni lehet a csapat Facebook oldalán

Az azonban már bizonyos, hogy lesznek személyi változások a keretben, ami egy egyetemi csapatnál persze nem meglepő. Bár korábban felmerült távozása, a szakosztályvezető

Páder Zsófia

úgy tűnik mégis marad a klubnál, ugyanakkor a már említett Szabó Luca biztosan távozik,

Péteri Judit

pedig tanulmányi okokból hagy fel a játékkal egy időre. Visszatér viszont

Csintalan Réka

személyében egy kulcsember szeptembertől, továbbá a Békéscsabáról érkező

Selmeczi Vanda

is a csapatot fogja erősíteni, mellettük a BSE-től is lesz egy új igazolás a fővárosból. Emellett új edző,

Csíkos Szilárd

irányításával, de továbbra is

Szél Márta

segítségével készülnek a lányok. A csapat a labdás edzéseket - és valószínűleg mérkőzéseit is - a tavalyi évhez hasonlóan a Hattyas sori sportcsarnokban fogja tartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.