Sport

Universiade: A női vízilabdázók is oktattak

Universiade: A női vízilabdázók is oktattak

2013. július 6., szombat
Universiade: A női vízilabdázók is oktattak

A magyar női egyetemi vízilabda válogatott 12-5-re legyőzte az Egyesült Államokat. A szünetben 8-2 volt az állás. A nők is lejátszották első mérkőzésüket a 27. Nyári Universiadén, Kazanyban. Csakúgy, mint a férfi együttes, Kelemen Attila csapata is magabiztosan győzött, annak ellenére, hogy ezen a találkozón picivel szorosabb eredmény született.

Helyszín:

Olymp Swimming Pool

Magyarország - Egyesült Államok 12-5 (4-1, 4-1, 2-3, 0-2)

Kezdőcsapat:

Gangl – Csabai, Kisteleki, Gémes, Dalmády P., Hevesi, Somhegyi. Edző: Kelemen Attila

Gólszerzők:

Somhegyi (3), Hevesi (2), Gémes (2), Csabai, Dalmády P., Kisteleki, Pócsi, Árkosy

Kiállítási arány:

13 (HUN):7 (USA) Csabai Dóra:

„Természetesen nagyon örülök, hogy sikerült a bemutatkozás. Várom már az esti megnyitó ünnepséget is. Óriási megtiszteltetés, hogy én vihetem a magyar zászlót. Köszönöm a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetségnek, hogy rám gondolt. A kazanyi Universiade egyébként olyan, mint egy kis olimpia. Igazából csak az Universiade Falu kisebb a londoninál, de a külsőségek hasonlóak a nagy olimpiához. Fantasztikus a hangulat és a létesítmények kiválóak. Pozitívak a benyomásaim”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.