Sport

Labdarúgás: vereségével a 9. helyen zárt az Alsóváros

Labdarúgás: vereségével a 9. helyen zárt az Alsóváros

2013. június 11., kedd
Labdarúgás: vereségével a 9. helyen zárt az Alsóváros
labdarugas_alsovaros_02_mj

Ruzsán zárta a szezont az IKV-Alsóváros, amely vereségével a 9. helyen végzett a Homokháti csoportban.

Az IKV-Alsóváros játékosainak első útja a ruzsai temetőbe vezettek, ahol koszorút helyeztek el a tavaly novemberben autóbalesetben tragikusan elhunyt Veress Csaba sírjára. Erőteljes hazai rohamokkal kezdődött a mérkőzés - és kapufával,

Masa

szögletből találta el a felső lécet -, majd próbálkozásaikat a 8 percben siker koronázta:

Varga

a bal oldalról lendületesen megindulva középre cselezte magát, és a tétovázó védők között 16 m-ről a jobb alsó sarokba lőtt. (1-0) Négy percig tartott a Ruzsa előnye:

Daróczi

labdájával a 16.5-en belül

Farkas M.

pontos labdával igyekezte játékba hozni

Polyák P.

, ám nagy igyekezetében menteni igyekvő a hazai védő 8 m-ről a saját kapujába lőtt. (1-1) Kiegyenlítetté vált a találkozó, kevés igazi gólhelyzettel, ám a 42. percben ismét vezetéshez jutott a Ruzsa: bal oldalról, az alapvonal közeléből beívelt labdát az ötösön belül

Tanács

teljesen üresen kapta, egyből kapura is emelte, és a játékszer a kapu bal oldalába hullott. (2-1) Szünet után főleg a két büntetőterület között zajlott a játék, az Alsóváros próbálkozott, igyekezett újbóli egyenlítésért, de ezen a napon túlságos is kiismerhető volt a támadójátéka: pontatlanul és fantázia nélkül szövögette támadásaikat, míg a hazai tizenegy gyors játékosai révén kontrái veszélyt jelentettek. Két közel azonos játékerőt képviselő együttes közül a Ruzsa több nagyok lehetőséget dolgozott ki, és tartotta otthon a három pontot. A Homokháti-csoport 9. helyén záró IKV-Alsóváros jövő hét szombatján a 44. Marika Kupát házigazdaként rendezi meg, 9 órakor az FK 1899 Szeged fiataljai ellen lép pályára, 11 órakor pedig a Röszke II. és a Pázsit csap össze. Délután háromkor a két vesztes a 3., a két győztes az 1. helyért játszik majd.

Labdarúgó megyei III. osztály:

Ruzsa SK - IKV-Alsóváros SE 2-1 (2-1)

Ruzsa, 50 néző. Vezette: Zab (Lehotai, Mészáros)

Ruzsa:

Papp Sz. - Simon (Krisztin 20'), Papp I., Papp Á., Rózsa, Jáger D. (Varró 75'), Varga R., Bata, Tanács (Jakus 60'), Masa, Jáger Cs. (Tancsik 80').

Edző:

Horváth István.

IKV-Alsóváros:

Szászi - Kéri (Szabó T. 50'), Szalma, Csúcs Á., Török J. - Szántai (Pipicz 60'), Polyák, Daróczi, Martonosi T. (Szilágyi 46') - Dobó (Kubik 55'), Farkas M.

Edző:

Kiss Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.