Közélet

Fidesz: a baloldalon totális a káosz

Fidesz: a baloldalon totális a káosz

2013. május 16., csütörtök
Fidesz: a baloldalon totális a káosz

A Fidesz szerint a baloldalon totális a káosz, teljes az egyet nem értés. Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője csütörtökön, Pécsen, sajtótájékoztatón azt mondta: kiderült, hogy valójában átverés a baloldal élelmiszeráfa-csökkentési kampánya.

Szavai szerint egymásnak ellentmondó hírek érkeznek a baloldaltól. Az MSZP aláírásokat gyűjt,

Bajnai Gordon

volt miniszterelnök, az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője azonban - a pedagógusok béremeléséhez hasonlóan - egészen más véleményen van, mint a szocialisták: nem támogatná az élelmiszerek áfájának csökkentését egy esetleges baloldali kormányzás esetén. "Az elmúlt napokban azt láthattuk, hogy ha

Mesterházy Attila

valamit mond, Bajnai Gordon vele ellentétes információval jön elő, s ha

Gyurcsány Ferenc

is megszólal, jön egy harmadik vonatkozású információ is, amivel kecsegtetni tudja a magyar embereket" - mondta a politikus. Hozzáfűzte: hasonló ellentmondásokat lehetett tapasztalni a pedagógusok béremelésével kapcsolatban is. A szóvivő úgy vélte, egy, a baloldal által előkészített átverési sorozatról van szó, és ha a baloldal hatalomra jutna, az egymással ellentmondó programokat, ellentmondó elképzeléseket, széthúzást, totális káoszt eredményezne a magyar emberek kárára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.