//

A SZIN-re és a Forma 1-re is kilátogatnak Szeged Szépei

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szegedszepe_49_ilMájus végéig lehet jelentkezni a Szeged Szépe 2013-as rendezvényére. A régió legnagyobb szépségversenyén induló lányok mozgalmas nyár elé néznek: kilátogatnak többek között a Balaton Soundra, a Szegedi Ifjúsági Napokra és a Forma 1 Mogyoródi futamára is.

Május 31-ig várja a legszebb lányok jelentkezését Szeged Szépe 2013-as fordulója. A Tisza-parti rendezvény – melynek a SZEGEDma.hu kiemelt médiapartnere – 2008-as indulása óta az ország egyik legnívósabb szépségversenyévé fejlődött, ahol a lányok évről évre illusztris vendégek alkotta zsűri előtt mérhetik össze bájaikat a kifutón. Idén nyáron sem fognak unatkozni a szépségek: a Novotel hotelben tartott elődöntőn 21 lányt (közülük 18 a zsűri, három pedig a közönség szavazatai alapján) választanak ki, akikre számos program vár. “A hagyományos fotózásokon túl igyekeztünk olyan eseményeket szervezni, ahol a versenyzők igazán jól érezhetik magukat” – árulta el portálunknak Gera Gábor, a rendezvény főszervezője. Felkészítő táborokon és fotózásokon vehetnek részt, fesztiválozhatnak a Balaton Soundon és a SZIN-en, a Forma 1 Mogyoródi futamával és a kecskeméti repülőnappal pedig égen és földön is megismerkedhetnek az igazi sebességgel. Emellett jótékonysági rendezvénnyel segítik az Ágota Alapítvány árváit és a fedél nélkülieket, a győztes lány pedig az Európai Parlament épületét is meglátogathatja Brüsszelben.

Tuti Pasi kerestetik

Nem csak nők, de férfiak jelentkezését is várják: Tuti Pasi címmel Facebookos versenyt indítottak a szervezők, melynek győztese részt vehet a Szeged Szépe döntős lányok bármelyik nyári programján, V.I.P. belépőt választhat kedvenc rendezvényére (VOLT, Sziget, Balaton Sound, Forma-1) és a szépségverseny elődöntőjén is zsűrizheti a lányokat. Voksolni is érdemes, hiszen a fenti rendezvényekre a szavazók között is kisorsolnak egy belépőt.

Részleteket a rendezvény honlapján és facebookos oldalán olvashat!

Előző sztori

Kézilabda: bronzérmet szerzett az országos elődöntőben az algyői U9

Következő sztori

Módosulnak a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények