Közélet

A SZIN-re és a Forma 1-re is kilátogatnak Szeged Szépei

A SZIN-re és a Forma 1-re is kilátogatnak Szeged Szépei

2013. május 16., csütörtök
A SZIN-re és a Forma 1-re is kilátogatnak Szeged Szépei
szegedszepe_49_il

Május végéig lehet jelentkezni a Szeged Szépe 2013-as rendezvényére. A régió legnagyobb szépségversenyén induló lányok mozgalmas nyár elé néznek: kilátogatnak többek között a Balaton Soundra, a Szegedi Ifjúsági Napokra és a Forma 1 Mogyoródi futamára is.

Május 31-ig várja a legszebb lányok jelentkezését Szeged Szépe 2013-as fordulója. A Tisza-parti rendezvény – melynek a SZEGEDma.hu kiemelt médiapartnere – 2008-as indulása óta az ország egyik legnívósabb szépségversenyévé fejlődött, ahol a lányok évről évre illusztris vendégek alkotta zsűri előtt mérhetik össze bájaikat a kifutón. Idén nyáron sem fognak unatkozni a szépségek: a Novotel hotelben tartott elődöntőn 21 lányt (közülük 18 a zsűri, három pedig a közönség szavazatai alapján) választanak ki, akikre számos program vár. "A hagyományos fotózásokon túl igyekeztünk olyan eseményeket szervezni, ahol a versenyzők igazán jól érezhetik magukat" – árulta el portálunknak

Gera Gábor

, a rendezvény főszervezője. Felkészítő táborokon és fotózásokon vehetnek részt, fesztiválozhatnak a Balaton Soundon és a SZIN-en, a Forma 1 Mogyoródi futamával és a kecskeméti repülőnappal pedig égen és földön is megismerkedhetnek az igazi sebességgel. Emellett jótékonysági rendezvénnyel segítik az Ágota Alapítvány árváit és a fedél nélkülieket, a győztes lány pedig az Európai Parlament épületét is meglátogathatja Brüsszelben.

Tuti Pasi kerestetik

Nem csak nők, de férfiak jelentkezését is várják: Tuti Pasi címmel

Facebookos versenyt

indítottak a szervezők, melynek győztese részt vehet a Szeged Szépe döntős lányok bármelyik nyári programján, V.I.P. belépőt választhat kedvenc rendezvényére (VOLT, Sziget, Balaton Sound, Forma-1) és a szépségverseny elődöntőjén is zsűrizheti a lányokat. Voksolni is érdemes, hiszen a fenti rendezvényekre a szavazók között is kisorsolnak egy belépőt. Részleteket a rendezvény

honlapján

és

facebookos oldalán

olvashat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.