Bulvár

Ha fogyni akarsz, ezt reggelizd!

Ha fogyni akarsz, ezt reggelizd!

2013. április 25., csütörtök
Ha fogyni akarsz, ezt reggelizd!
reggeli

A fehérjében gazdag reggeli segít kontrollálni az étvágyat, illetve csökkenti a nassolási vágyat. A Femina egy csokorba gyűjtötte mit érdemes reggeliznünk, ha fogyni szeretnénk.

Azt, hogy miként is hat a reggeli az étvégyra, Heather Leidy táplálkozási szakértő vizsgálta. A Femina

arról ír

, a felmérésből kiderült, hogy a magas fehérjetartalmú reggeli nagyobb teltségérzetet, jóllakottságot eredményez. Ennek köszönhetően a nap folyamán kevésbé intenzív az agy azon tevékenysége, amely az élelemért való sóvárgásért felelős. A Femina reggelinek húsféléket ajánl, hiszen kiváló fehérjeforrások, ráadásul a sovány csirkemell sonkából 100 gramm mindössze 95 kalóriát tartalmaz. Kiváló fehérjedús reggeli lehet egy tányér túró, például gyümölccsel. A tojás is tökéletes étek, ha fogyni akarunk, egy átlagos körülbelül 85 kalóriát tartalmaz és 7 gramm fehérje. A sorból természetesen a tej sem maradhat ki, két deciliternyi 88 kalória és 6 gramm fehérje. További részletekért és tippekért kattints

IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.