/

Több fa is az útra dőlt Szegeden a szeles idő miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két tűzesetet és egy műszaki mentést igénylő helyzetet jelentettek a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére, valamint szándékosan megtévesztő jelzéssel is riasztották a tűzoltókat január 4-én, pénteken.

Délután Mindszenten, az Iskola utca egyik házának lakóházában a villanyóra kigyulladt, a hódmezővásárhelyi egység kiérkezésére az ott lakók a tüzet eloltották. Szintén délután a szentesi rendőrök hívására vonult ki helyi egység a Jókai utcába, ahol az egyik lakásból füst áramlott ki. Mint kiderült, a füstöt a meghibásodott fűtőberendezés okozta, a tűzoltók a lakást kiszellőztették.

Az erős szél több helyen is megtépázta a fákat. Délelőtt a szegedi Szőregi úton egy fa a kerékpárútra dőlt, amelyet kézi szerszámokkal távolítottak el, Hódmezővásárhelyen a Borz utcában egy fa villamosvezetékre dűlt, itt a kár felszámolásánál motoros fűrészt és gépezetes tolólétrát is alkalmaztak a tűzoltók, valamint délután Szegeden, a Boldogasszony sugárúton egy faág a kerékpárút fölött meghasadt, amelyet létrával és motoros láncfűrésszel távolított el a kivonuló egység.

Este egy szándékosan megtévesztő jelzés érkezett Makóról, amelyben a bejelentő szerint az Aradi utcában egy garázs lángokban áll, amelyben egy gépjármű is bent és. A kivonuló makói egység tüzet nem talált.

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Default thumbnail
Előző sztori

Rendeletben köteleznék az áramszolgáltatókat a rezsicsökkentés betartására?

Default thumbnail
Következő sztori

A Szent Korona 35 éve tért haza

Legutóbbi hasonló cikkek