ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sánta Nóra

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sánta Nóra

2013. január 11., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sánta Nóra

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Központi felvételire készül a Waldorf Általános iskolában tanuló

Sánta Nóra

, aki egészségügyi vonalon szeretne továbbtanulni, így a Kossuth Zsuzsanna iskolába szeretne bekerülni. Még nincs határozott elképzelése jövőjéről a tizenhárom esztendős fiatalnak, egyelőre úgy látja, hogy kórházban nem szívesen dolgozna, a természetgyógyászat érdekli jobban. Magyarból és matekból kell készülnie, január tizenkilencedikén vár rá a megmérettetés. Ha nem sikerül a felvételije, akkor szívesen elvégzi a gimnáziumot is a Waldorfban, nagyon szereti jelenlegi iskoláját. Szeptemberben elkezdett sportolni is, teniszezni jár, egyik barátnője javaslatára próbálta ki, s megtetszett neki. A dorozsmai lány szabadidejében sokat internetezik, filmeket néz, illetve a Facebook oldalát böngészi. A plázába kimondottan a mozi miatt szokott járni, s olykor az ÁRKÁD-ba is betér barátnőjével, örül annak, hogy a sulijához közel a belvárosban épült meg a bevásárlóközpont, így tanítás után az edzések előtt van hol eltöltenie az idejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.