Informatikai képzést tartott a Battsa Kft.

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A BATTSA Kft. a TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0881 munkahelyi képzések támogatása, A BATTSA Kft. munkatársainak képzése című pályázati projektet sikeresen megvalósította.

A pályázati projekt keretében Battsa Kft. 2.386.961 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült, mely összeget 9 fő informatika képzésére és a képzésben eltöltött munkaidőre jutó bértámogatásra használta fel.

A projekt 2012. július 18.-a és 2012. december 19.-e között a Battsa Kft. telephelyén (Szeged, Pulcz u. 33.) zajlott. A Battsa Kft. által működtetett Feeling Center Szeged városának egyik legmodernebb felszereltségű szépség és wellness központja, modern informatikai háttérrel és programokkal. Jelen korunkban kiemelt szerepet kap azon informatikai tudás, mellyel egy munkavállalónak rendelkeznie kell ahhoz, hogy bármilyen munkafolyamatot el tudjon látni. A képzés segítette az alapvető programok (word, excel, outlook, power point) hatékonyabb használatán felül az internet használatát, a közösségi kommunikációt és több olyan funkcióval ismertette meg kollégáinkat, melyek nem csak hatékonyabbá, hanem biztonságosabbá is teszik a számítógéppel való munkavégzést.

A Battsa Kft. informatikai képzése azon kompetencia hiányosságokat pótolta, mely folytonosabbá tette a munkavégzést. A munkatársak bátrabban használják a számítógépet, a megtanult ismeretek alapján sokkal könnyebben végeznek el adott műveleteket és a mindennapi munkájuk eddig nehézkesen és lassan végzett részeit jelentősen felgyorsította. Ez az ügyfelek komfort érzetére is kihat, hiszen a csökkenő adminisztratív idő, a jobb elektronikus kommunikáció, közösségépítés mind a kényelmüket szolgálják.

Köszönettel tartozunk a Közreműködő Hatóságnak az ESZA Nonprotfit Kft.-nak a pályázat hatékony és zökkenőmentes lebonyolításáért és reméljük, hogy a jövőben is hasonlóan kiváló kezdeményezésekkel segítik a mikor-, kis- és középvállalkozások sikeresebb működését.

(X)

Előző sztori

Kozma: Az ország érdeke a jól működő felsőoktatás

Következő sztori

Átadták a négysávossá bővült Vásárhelyi Pál utcát + FOTÓK, VIDEÓ