Sport

Kézilabda: nehéz meccsek várnak a szegedi lányokra

Kézilabda: nehéz meccsek várnak a szegedi lányokra

2012. november 30., péntek
Kézilabda: nehéz meccsek várnak a szegedi lányokra

A hét végén ismét pályára lépnek az NB I/B-s szegedi női kézilabdacsapatok: szombaton az SZKKSE Dorozsmán fogadja a Vasas együttesét, míg vasárnap a KSZSE a listavezetőhöz látogat.

Marosán György

egysége az utóbbi időszakban gyengébben szerepel, mint a szezon elején, utóbbi öt meccsükből mindössze egyet nyertek meg, míg négyszer alulmaradtak, legutóbb a DVSC II otthonában, s jelenleg visszaestek a 9. helyre. A bravúros győzelmek mellett nem várt vereségek is becsúsztak, s a rapszodikus teljesítményt csak még erősebb kontrasztba helyezi a tény, hogy a tavalyi bajnok Nyíradonyt szoros csatában, a listavezető egrieket simán verték itthon Velky Viktóriáék. Ezúttal a 2. helyen álló Vasas "leánysága" látogat a dorozsmai Ács Géza Tornacsarnokba. Az angyalföldiek mindössze két vereséget jegyezhetnek, ebből az elsőt az Orosháza ellen hazai környezetben szenvedték el némi meglepetésre (27-34), míg a másodikat legutóbb az egri főiskolások otthonában (26-35). Bár a papírforma és a jelenlegi forma alapján egyértelműen a vendégeknek áll a zászló, ne feledjük: a dorozsmai lányok két, náluknál esélyesebb gárdát is megvertek már hazai környezetben! A minden bizonnyal nagy csatát hozó összecsapás 16 órakor kezdődik a dorozsmai tornacsarnokban.

Mandl Gábor

tanítványainak sem lesz könnyebb dolga, sőt! Forgó Nikolették Egerbe mennek a már említett éllovas csapathoz, ahol aligha lehetnek vérmes reményei a múlt hét végén a Csorvás ellen második győzelmét begyűjtő algyőieknek. Az Eger csak Dorozsmán botlott egyébként minden meccsét nyerte, a Vasas már említett legyőzésével pedig közvetlen riválisát sikerült lépéshátrányba kényszerítenie. A vasárnap 16 órakor a hevesi városban rendezendő találkozón a KSZSE-Algyő egysége előtt a lehetőség, hogy kisebb fajta csoda révén ezen a sorozaton újabb csorbát ejtsen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.